reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Bada m. też się zastanawiam jak szefowi powiem. Chyba najlepiej będzie prosto z mostu. Trochę się pewnie chłopak załamie, ale trudno to już jego sprawa. Na 90% i tak do pracy nie wracam więc trochę mi to rybka.
Ja mam wizytę we wtorek.
Niby już tak szybko, ale tak długo jeszcze hehe.
Chyba jajko zniose hehe

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

reklama
Koniec lipca/początek sierpnia.
Poszlabym już na początku lipca, ale koledze z pracy ma się dzieciątko urodzić i chce od razu isc na 2 tyg tacierzynskiego, a jak poszlabym na L4 to nie bardzo by mógł, bo w salonie zostałaby tylko 1 pracujaca osoba. Szefa mam beznadziejnego i on mi zwisa, ale w 3 tworzymy zgrana ekipe i nie chce zwlaszvza koledze takiej chwili psuć

Ja też planuje od sierpnia,bo od 30 czerwca mam urlop-cały miesiąc,ale zobaczymy co lekarz na to,tak myślę,że jak zaproponuje mi od razu (pracuje fizycznie) to może pójdę i w nosie będę to miała,tylko szkoda mi kasy za wczasy pod gruszą na urlopie.

Ja fizycznie nie pracuje, ale psychicznie mnie robota wykańcza.
Ciągły stres też nie jest dobry dla ciąży.

Ten dzień zdecydowanie nie należy do najlepszych! Od 10.30 do teraz miałam migrenę okrutną a wziąć nic nie można i leżałam jak trup pod kocem i poduszką żeby światło do mnie nie docierało

Teraz bił prawie minął ale jestem tak zmęczona ze ledwo na oczy widzę.

Tak więc nie udzielam się za bardzo idę spać bo tylko to mam w głowie.

Dobranoc

Witam,
mnie od wczoraj mdli a dziś jeszcze kostki spuchły. Poza tym cały dzień bym spała.

Maksik bardzo mi przykro... Trzymam kciuki za następną fasolkę...

Ja też nie wiem jak to zrobić z pracą. Od września moja dyrektorka odchodzi na emeryturę i miałam albo zająć jej miejsce albo iść na cały etat do innej biblioteki, a tak to nie wiem, co ze mną zrobią jak się pojawi nowy dyrektor:-:)-( To jest jedyna rzecz która mnie martwi, a poza tym to jakoś tak na luzaka,tak dziwnie (ale na plus) inna ta ciąża niż poprzednie. Nic mnie nie martwi, siedzi we mnie jakaś pewność, że teraz wszystko jest ok i będziemy mieć zdrową córeczkę. :)

Ja do lekarza też wybieram się 26 maja, pewnie wtedy usg jeszcze nie będę miała, ale już będzie po badaniu.

reklama
Witam się wieczorowo. J już po komuni chrześnicy, masakra się rozryczałam jak bóbr, pięknie, te alby ...ech wszyscy równo na biało, skromnie jak aniołki a niedawno ciocia bawiła na rączkach szkraba a to już duża dziewczyna, jak ten czas leci. Jutro wizyta mam nadzieję że będzie oki a boją się jak cholera, co brzuch przestaje pobolewać to myślę, że to już koniec. Jutro Was nadrobię bo padam z tych emocji. Trzymajcie za mnie kciuki o 15.000- podgląd Fasolki. Pozdrawiam

Do góry