reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Myślę,że aż taka dokładność nie jest brana pod uwagę ( z uwzględnieniem ilości dni w każdym miesiącu ) :happy2: dzieciątko i tak nie wie co my tam w karcie ciąży mamy zapisane i tak jak nazwa wskazuje-przewidywany termin porodu

reklama
Ja tam wolę mieć napisane tak, jak być powinno;) A potem i tak dziecko zdecyduje;) Z Filipem miałam termin na 27 kwietnia, 2 maja byłam już w szpitalu, a i tak urodził się 4 maja i to przez cc;)

Witam wieczornie :)

No niestety czasami maluszki są leniuszkami i trzeba im więcej czasu, a lekarze patrząc na termin juz by wywoływali, choć np. nie ma potrzeby bo wyniki ok :) a tak poza tym to racja, wyjdą kiedy zechcą, oby nie za wcześnie!

zdrówka dla Was!
Oby mi dzieci szybko zasnely bo padam...

witam wieczorowo a szczególnie nową mamusie no i u mnie się rozpadało a mamy dni miasta a pogoda nie dopisała a tak chciałam iść na Łukasza Zagrobelnego bo dzis u nas gra

Witam kochane!!
Ja niestety mam zla wiadomosc, bylam na usg a tam juz nie bylo pecherzyka ciazowego, najwidoczniej sie wchlonal i juz nic nie bylo widac oprocz przerosnietego endo.
Wiec kochane zegnam sie z Wami i zycze wiary, sil i cierpliwosci w tych 9 m-cach. Pozdrawiam

alecta to mi wg tego systemu liczenia zamiast 14 wychodzi 9ty (czyli termin wyłączony dla cyklu 28 dni w moim przypadku a ja mam po 36 dni) wiec wątpię żeby mnie taki termin będzie ;)

Filipiamama a ci maluszek zrobi psikusa i wyjdzie w sylwestra ;)

bada.m dokładnie, moja ola na świat już zaczynała się pchać w 35tyg i z lekarka modlilysmy się żeby do 38 dorwać a Ola tak się pchala nie pchała i urodziła się w 40w6d wiec jak zwykle zrobiła po swojemu ;)

reklama
Do góry