reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Maksika bardzo mi przykro :( trzymaj się mocno!

Mam dosyć tego chorobska.
Normalnie wzielabym aspiryne czy coś w podobie i już bym się postawiła na nogi, a tak trzeba się męczyć, bo mało co można brać.
Niestety ja z tych co katar zamienia się w ból gardła i kaszel i strasznie ciezko mi sie później wyleczyć takimi naturalnymi sposobami :/

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

Cześć dziewczynki.
Witam się po zapracowanym tygodniu urodzinowym. W imieniu synka, dziękuje wszystkim Wam ślicznie za życzonka :tak::-D
Taka strasznie zabiegana jestem, że nawet ie miałam Was czasu ponadrabiać.
Mam nadzieje że u Was i fasolek wszystko w jak najlepszym porządku :tak:

Maksika, bardzo mi przykro :( tulam.

Miłej niedzieli kobietki :-)
Wstałam i nareszcie nie pada i nawet jest dość ciepło 17 stopni,my zaraz do kościoła na rocznicę komuni,później idziemy zaszaleć na obiad do restauracji, do później :-)

Witam dziewczynki prosto z łóżka :)
Niestety chorobsko coraz bardziej daje mi się we znaki :-/
My już po sniadanku. Mąż zaserwowal kanapeczki z pastą jajeczna mniam :)
Idę się kurować, bo niestety jutro trzeba iść do pracy.

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

Witam niedzielnie :))

wykończona jestem ! wczorajsza impreza urodzinowa Emilki dała mi w kość - zapachy, jedzenie, smaki i moje mdłości;P nie wspominając o tym, że od 6.30 na nogach, spać po 23, a dziś moje dziecko zwarte i gotowe o 6 rano skandowało z łóżeczka mamusiuu :p boli mnie głowa, i myślę że po powrocie z kościoła idę spać ! obiad mam, bo zostało mi coś z wczoraj, a mój organizm naprawdę bardzo się buntuje.

Maksik, przykro mi :(

reklama
maksika, życzę w takim razie szybkiego ponownego zaciążenia! ściskam Cię serdecznie i jestem z Tobą myślami.

Ja wczoraj poszalałam bo byłam na urodzinach i na imieninach więc trochę różnych ciast i koreczków zaliczyłam ;) Jest 10.00, a ja nie czuję głodu ;) Natomiast zauważyłam już że bardzo szybko się odwadniam, wczoraj zaserwowaliśmy sobie kilkugodzinny spacer po Warszawie i w którymś momencie czułam takie "odrealnienie" że szybko poszliśmy kupić banana i wodę. A chciałam w czwartek jechać na 30 km przejazd rolkowy... chyba muszę sobie odpuścić. Poza tym i tak na siku chodzę praktycznie co godzinę, więc pewnie i tak całego bym nie ukończyła...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry