Pyscek witaj!!! taka piekna pogoda taki gorac a ja sil nie mam nawet na spacer ale moze wyjde na osiedlowy plac zabaw ,czekalam na taka pogode zeby wyjsc na rolki a tu klapa lepiej nie ryzykowac..ja dzis znow sie zakupowalam u nas jak wsponialam sa takie cos jak pchli targ i bywaja w soboty i niedziele jak jest piekna pogoda ..
reklama
Pyscek
:)
jej zazdroszczę Ci takiej pogody ... u mnie leje jak scebra, burze z błyskawicami, potop na ulicach masakra ...
Filipiamama
Fanka BB :)
Pyscek witaj Ja mama jeden dzień mniej na suwaczku, a mi lekarz wyliczył termin porodu na 6 stycznia. A według internetowych kalkulatorów wychodzi różnie od 2 do 6 stycznia. Także ja już nie wiem.
Ja właśnie wróciłam od teściów. Zawsze mi muszą ciśnienie podnieść
U nas zimno strasznie. Grzanie zarzucili już chyba dwa tygodnie temu i teraz blok jest wyziębiony. Jak ja zawsze w koszulce po domu chodzę, tak teraz w swetrze i skarpetach, a dalej zimno. Nie wspomnę już o Filipie, który z gilami do pasa lata.
Ja właśnie wróciłam od teściów. Zawsze mi muszą ciśnienie podnieść
U nas zimno strasznie. Grzanie zarzucili już chyba dwa tygodnie temu i teraz blok jest wyziębiony. Jak ja zawsze w koszulce po domu chodzę, tak teraz w swetrze i skarpetach, a dalej zimno. Nie wspomnę już o Filipie, który z gilami do pasa lata.
Pyscek
:)
no wiem nie ma co wierzyć tym kalkulatorom, za tydzień lekarz mi powie i będę wiedzieć na 100 %
A u mnie pogoda się ładna zrobiła, ale co z tego jak ja i dzieciaki chorzy jesteśmy Możemy jedynie na balkonie chwilkę słonka poużywać.
A jeszcze co do kalkulatorów to mu tydzień ciąży niby wylicza prawidłowo, ale termin porodu już różnie.
W jednym wychodzi 17.01, a w drugim 20.01.
Jednak idąc starą metodą wyliczania (data OM + 7 dni - 3 miesiące) wychodzi właśnie 20.01
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
A jeszcze co do kalkulatorów to mu tydzień ciąży niby wylicza prawidłowo, ale termin porodu już różnie.
W jednym wychodzi 17.01, a w drugim 20.01.
Jednak idąc starą metodą wyliczania (data OM + 7 dni - 3 miesiące) wychodzi właśnie 20.01
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Ostatnia edycja:
Filipiamama
Licząc tą metodą co Alecta, wychodzi właśnie 6 styczeń. Według USG wychodzi, że dzieciaczek jest o trzy dni starszy i tak by się pokrywało z owulacją, ale lekarz zostaje jednak przy terminie ostatniej miesiączki. A tak naprawdę wszystko okaże się w styczniu
bada m.
Filipiamama to Ty kochana możesz urodzić równie dobrze w grudniu,czego Ci nie życzę ,ale to dziecko zadecyduje
U mnie tak lekarze wyliczają ptp jak pisze Alecta
U mnie tak lekarze wyliczają ptp jak pisze Alecta
Witam nowe mamusie
U mnie problem obiadu też się rozwiązał, mąż w pracy na 24h, chłopaki lubią hamburgery domowej roboty, teściowa przywiozła pierogi, a ja jeszcze sałatkę machnęłam szybko: z tuńczyka, ogórka i makaronu.
Zrobiłam dzis drugi test, tak dla pewności, i wyszła wielka, gruba krecha, taka jak ta kontrolna.
Coraz więcej nas chorujących:--( Ja zdycham, nie wiem już, co mam robić, jak się leczyć.
Mcperal jak się czujesz?? odezwij się??
maksik a co u Ciebie??
U mnie problem obiadu też się rozwiązał, mąż w pracy na 24h, chłopaki lubią hamburgery domowej roboty, teściowa przywiozła pierogi, a ja jeszcze sałatkę machnęłam szybko: z tuńczyka, ogórka i makaronu.
Zrobiłam dzis drugi test, tak dla pewności, i wyszła wielka, gruba krecha, taka jak ta kontrolna.
Coraz więcej nas chorujących:--( Ja zdycham, nie wiem już, co mam robić, jak się leczyć.
Mcperal jak się czujesz?? odezwij się??
maksik a co u Ciebie??
reklama
Filipiamama
Wiecie co? Teraz sobie tak przeanalizowałam, że licząc tak jak podaje Alecta, to może i wychodzi 6 stycznia, ale w odejmowaniu trzech miesięcy nie uwzględniliśmy lutego, który ma 28 dni No i wychodzi 3 styczeń Chyba przy następnej wizycie zwrócę na to uwagę panu doktorowi