reklama
Ja ogólnie straszny zmarzlak jestem.
Uwielbiam siedzieć pod kocem zwłaszcza jak mam chwilę na dobrą książkę.
U nas na chwile wyszło slonce i było baaardzo ciepło, ale niestety pogoda znow sie psuje :-/
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Uwielbiam siedzieć pod kocem zwłaszcza jak mam chwilę na dobrą książkę.
U nas na chwile wyszło slonce i było baaardzo ciepło, ale niestety pogoda znow sie psuje :-/
bada m.
Fanka BB :)
U mnie też zimno i leje :-( ale poprosiłam mężulka i napalił mi w piecyku,więc polar już zdjęłam bo ja też z tych wiecznie marznących
Oj marzy mi sie kominek, ale w bloku nie ma szans :-/
Za to mężuś zrobił mi kawkę i mogę sobie ją wypić pod kocykiem
W ogole jak tak dalej będzie z tą pogodą to jak będziemy z naszymi dzieciaczkami ze szpitala wychodzić to ze 20 stopni na plusie będzie
Za to mężuś zrobił mi kawkę i mogę sobie ją wypić pod kocykiem
W ogole jak tak dalej będzie z tą pogodą to jak będziemy z naszymi dzieciaczkami ze szpitala wychodzić to ze 20 stopni na plusie będzie
witam sie i ja..u mnie masakra jaaa chce spac ,,jestem po 10 godzinnej nocce do domu dotarlam prawie na 10 rano po 11 sie polozylam czytalam was .czytalam i zaasnelam a teraz trzeba gotowac hmmm ale bym pospala u nas dopiero 14;50 i slonce daje czadu ...upal
mamii
Fanka BB :)
Witam się szybciutko, dołączając do zmarznietych i niewyspanych. Dodatkowo dalej za oknem mamy deszcz
Już mam dość, śpię całe przedpołudnie pod kocykiem i czekam na lepsze chwile
Ale wyrzutów sumienia nie mam, posprzątane wczoraj, na obiadek zupka pomidorowa na reszcie wczorajszego rosłu rano zrobiona - musi chłopakom wystarczyć ;-) kupę mięcha w niej pływa więc dadzą radę.
Pozdrawiam wszystkie mamuski cieplutko. Wieczorem się odezwę do was tylko nie produkujcie za dużo ......
A zaraz muszę się zwlec z kanapy i do taty na urodziny zawitać.
Już mam dość, śpię całe przedpołudnie pod kocykiem i czekam na lepsze chwile
Ale wyrzutów sumienia nie mam, posprzątane wczoraj, na obiadek zupka pomidorowa na reszcie wczorajszego rosłu rano zrobiona - musi chłopakom wystarczyć ;-) kupę mięcha w niej pływa więc dadzą radę.
Pozdrawiam wszystkie mamuski cieplutko. Wieczorem się odezwę do was tylko nie produkujcie za dużo ......
A zaraz muszę się zwlec z kanapy i do taty na urodziny zawitać.
reklama
Pyscek
:)
witajcie,
dołączam do Was :-) mam nadzieję,że mnie przygarniecie ;-) ja już po pierwszej wizycie - ciąża potwierdzona lecz i tak się denerwuję, ponieważ za tydzień w piątek mam wizytę kolejne spotkanie z maluszkiem i mam nadzieję,że będzie widoczne serduszko i będzie wszystko dobrze pewnie teraz gin powie mi przewidywaną datę porodu, z moich obliczeń wychodzi 01.01.2015
Pozdrawiam Was serdecznie
dołączam do Was :-) mam nadzieję,że mnie przygarniecie ;-) ja już po pierwszej wizycie - ciąża potwierdzona lecz i tak się denerwuję, ponieważ za tydzień w piątek mam wizytę kolejne spotkanie z maluszkiem i mam nadzieję,że będzie widoczne serduszko i będzie wszystko dobrze pewnie teraz gin powie mi przewidywaną datę porodu, z moich obliczeń wychodzi 01.01.2015
Pozdrawiam Was serdecznie