reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Witam nowe brzuchatki
a ja u rodziców , obiadek pod nosek, babeczka do kawki hmmm uwielbiam domek w końcu odpocznę i pooddycham świeżym powietrzem
Miłej soboty wszystkim!!

Ja ogólnie straszny zmarzlak jestem.
Uwielbiam siedzieć pod kocem zwłaszcza jak mam chwilę na dobrą książkę.
U nas na chwile wyszło slonce i było baaardzo ciepło, ale niestety pogoda znow sie psuje :-/

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

U mnie też zimno i leje :-( ale poprosiłam mężulka i napalił mi w piecyku,więc polar już zdjęłam :tak:bo ja też z tych wiecznie marznących

Oj marzy mi sie kominek, ale w bloku nie ma szans :-/
Za to mężuś zrobił mi kawkę i mogę sobie ją wypić pod kocykiem :)
W ogole jak tak dalej będzie z tą pogodą to jak będziemy z naszymi dzieciaczkami ze szpitala wychodzić to ze 20 stopni na plusie będzie :p

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

witam sie i ja..u mnie masakra jaaa chce spac ,,jestem po 10 godzinnej nocce do domu dotarlam prawie na 10 rano po 11 sie polozylam czytalam was .czytalam i zaasnelam a teraz trzeba gotowac hmmm ale bym pospala u nas dopiero 14;50 i slonce daje czadu ...upal :)

Witam się szybciutko, dołączając do zmarznietych i niewyspanych. Dodatkowo dalej za oknem mamy deszcz :baffled:
Już mam dość, śpię całe przedpołudnie pod kocykiem i czekam na lepsze chwile :cool2:
Ale wyrzutów sumienia nie mam, posprzątane wczoraj, na obiadek zupka pomidorowa na reszcie wczorajszego rosłu rano zrobiona - musi chłopakom wystarczyć ;-) kupę mięcha w niej pływa więc dadzą radę.
Pozdrawiam wszystkie mamuski cieplutko. Wieczorem się odezwę do was tylko nie produkujcie za dużo ......
A zaraz muszę się zwlec z kanapy i do taty na urodziny zawitać.

I problem obiadu rozwiązany :)

Mąż przywiózł mi sałatkę z grillowaną polędwicą wołową :) ale to byli pyszne i wołowina pierwsza klasa :) Olci trafił się rosołek i placki ziemniaczane wiec wszyscy szczęśliwi ;)

reklama
witajcie,
dołączam do Was :-) mam nadzieję,że mnie przygarniecie ;-) ja już po pierwszej wizycie - ciąża potwierdzona :) lecz i tak się denerwuję, ponieważ za tydzień w piątek mam wizytę kolejne spotkanie z maluszkiem i mam nadzieję,że będzie widoczne serduszko :) i będzie wszystko dobrze :) pewnie teraz gin powie mi przewidywaną datę porodu, z moich obliczeń wychodzi 01.01.2015 :-D
Pozdrawiam Was serdecznie :blink:

Do góry