reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Doggi też lubię mięcho,ale ja zwykle w sobotę,nie gotuje lub robie coś lajtowego,jajecznice,frytki,kotlety sojowe z surówką,zamawiamy knysze itp.,muszę jeden dzień odpocząć od garów,więc u mnie w sobotę,byś się nie najadła :-p a zielone uwielbiam,jak królik

Ostatnia edycja:
reklama
To u mnie na odwrót jest, e sob i niedziele wyzerka a w tyg na szybko coś dla mnie tylko robie no chyba ze T ma wolne a tak jak jestem sama to nie bardzo się spina w gotowaniu ola w przedszkolu je, T w pracy a ja sobie coś ciułam na raz raz ;)

A na wieczór mam dziś pringels paprykowe :) nie mogę się doczekać ;)

Witam nowe mamusie :-)

Ja na obiad mam wczorajszego chinczyka, a na kolacje hamburgery własnej roboty mniam :)
Za to jutro planuje zrobić zupe krem z czosnku.
A no i naszło mnie straaaasznie na paste jajeczna do kanapek.
Jajka już czekają i zaraz biorę sie do roboty.

witajcie kochane ależ sie rozpisałyście tyle czytania że o cho cho jak samopoczucie bo u mnie dziś spokojny dzionek choć słoneczka brakuje

agus123 u nas leje od rana :/ i nic tylko bym spała

Czy wam też tak zimno? Ja mam normalnie dreszcze, cały czas się trzęsę a dodam że na sweter ubrałam puchową kamizelkę i nic mię daje :/

Ja na szczęście już dobrze się czuję ale na początku tygodnia miałam prawie 39 stopni gorączki więc wiem co to dreszcze polecam przegotowaną wodę z sokiem z cytryny i z cukrem obniża temperature

reklama
Ale ja nie mam gorączki i nie czuje żebym miała, jest mi po prostu paskudnie zimno, chyba gaz uruchomie zaraz!

Do góry