reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Ok nasza lista posiada już 5 mamusiek :) Bang! :)

Stworzyłam w końcu suwaczek, a co mi tam ;)

Poza tym "o szczęście niepojęte" teściowa zabrała Olkę do kina na baję więc mam chwile dla siebie :)

reklama
doggi no piękny masz ten suwaczek :) :)

renata, zapomniałabym, GRATULUJĘ synkowi, no dziwię się, że pękałaś z dumy, był ku temu powód :)
To chyba u nas komunia będzie ostatnia na tym wątku. Miałam sobie kupić jakąś ładną kieckę, ale jak się dowiedziałam, że jestem w ciąży, to stwierdziłam, że to chyba bez sensu. Lepiej sobie za tą kasę kupić coś w czym pochodzę przez całą ciążę Mp. fajne dżinsy, niż wydać kasę na jednoroazową sukienkę. po ciąży zawsze dłuuuuuuuuuuuugo mi zajmuje powrót do figury sprzed:-p a moze teraz będzie inaczej:cool:

Jeny wróciłam do pracy po tygodniu nieobecności i czuje się masakrycznie. Katar daje mi się we znaki i ledwo z klientami rozmawiam.
Odliczam czas do 13:00.
Na obiad została mi jeszczebpyszna chinszczyzna z wczoraj i już nie mogę sie doczekać aż się do niej dorwe :-D

Cześć Dziewczyny. Ja się również dołączam. Data wg kalkulatora to 20.01 :) Ide do ginekologa 23.01 zobaczymy co tam w środku słychać. Jestem już Mamą z lipca 2012.

Gratulacje dla wszystkich mam styczniowych

Witajcie nowe mamusie!

Co za pogoda... Mnie też dorwalo przeziębienie... Gotuję rosołek i będę się wygrzewać.

Mam nadzieje, ze u Was bez podtopień :)

ciciunia witaj

Megami podtopienia nie ma, ale zimno okrutnie :/ właśnie rozpalam w kominku bo wysiedzieć nie można :/

Macie jakieś pomysły na obiad? Bo ja mam w głowie echo przedwczoraj chińczyk, wczoraj spaghetti a dziś sama nie wiem i lekko mnie mdli to znak że muszę wypić iced frappe mocha z Mcdonald :D działa cuda :D

Doggi u mnie dziś młode ziemniaki z koperkiem,jajko sadzone i mizeria :tak:

Witam nową mamusię :-D codziennie nas przybywa,a mówią że niż demograficzny :-p:-D

reklama
bada.m dla mnie sadzone to śniadanie ;) a koperek błe od dziecka niecierpie ;) no i mnie do obiadu potrzebne jest mięcho! ;)

Do góry