reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

RenataT ja też miałam sukienkę przygotowaną, zdjęcia itd żeby jakoś to ładnie wyglądało ale zmieniłam koncepcję i będą eleganckie spodnie co by tyłka nie zawiało, bo komunia na wsi a kościół na dużej górce więc wiać może fest:)

Moja na szczescie nie podwiewająca. lekko sie unosi ale zadem swiecić nie bede :) no i calą msze w lawce, tylko wprowadzenie dzieci i potem do komunii :)

reklama
Bada M. miałam już się dawno zapytać, skąd dokładnie jesteś?

Udało mi się zapanować nad temperaturą Konrada jednak w nocy pewnie będzie jazda.

Proszę mi tu nie narzekać :-p ja wizytę mam dopiero 26 ,więc jeszcze dłuższe czekiwanie przede mną ;-)

Dobranoc laseczki :-)

Aza od Ciebie kochana do mnie jakieś 50-60 km, Dzierżoniów mój mąż dojeżdża do Wrocka codziennie do pracy ,a i my w okresie wiosenno-jesiennym odwiedzamy twoje kwadraty

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny!
Koleżanka poleciła mi Wasze forum jako biblię dla przyszłych mam :) Jestem Kasia i razem z mężem właśnie spodziewamy się pierwszego dzidziusia :) Obecnie mieszkam w Anglii, a tu opieka nad przyszłą mamą wygląda inaczej niż w Polsce, dlatego jeszcze nawet nie wiem "na czym stoję" bo wciąż czekam na wizytę u lekarza ;) Z moich obliczeń wynika, że jestem w 6 tygodniu ciąży.

Tak więc witajcie! Mam nadzieję że się tu zadomowię i będziemy się nawzajem wspierać :)

Ja tylko na chwilke
Widzę ze nas przybywa
Ciężko Was nadgonic
Moje dziecko właśnie zasnelo,dalej jest niestety chora
Ja mam giną w poniedziałek.
Jutro ide do fryzjera na ombre a potem z mała na echo serca
Boje sie

Bada M. to fajnie, że tak blisko mieszkasz. Jak się okaże, że posiedzimy tu dłużej to z pewnością kiedyś się spikniemy :))) A Twój mąż to ma trochę do pracy. Chociaż przy wjeździe do Wrocławia pracuje czy też jeszcze Wrocek przejeżdżać musi?

Kate88 witaj.... Czyżbyś miała jak ja szynszylka? :))))

Mama blogerka a czemu echo serca robisz?

reklama
Do góry