reklama
Renata masz komunię w tę niedzielę? my mamy rocznice (u nas idzie się do komunii w 3 klasie) i pogoda fatalna i ma się tylko pogarszać,Jestem załamana w dniu komuni lało,na Boże Ciało -procesja lało,teraz rocznica leje pech,czy co?
A co do dumy z dziecka to rozumiem Cię doskonale,mój Antoś będzie miał świadectwo z paskiem ,a my dostaniemy list gratulacyjny, i już dzś jestem taka dumna z mojego dziecka
U nas rocznicy niema. Filipa rocznik jest ostatnim mającym komunie w 2 klasie. kolejna bedzie za 2 lata dopiero. modle sie o cieplą niedziele bo jak mi z zimna zeby zaczną latac to bedzie cyrk.
ta pogoda mnie przeraza. kupilam sobie taką zwiewną jakby tiulową kiecke zeby sie w czyms nowym pokazac. raz w zyciu coś nowego sobie bo zawsze mi kasy szkoda, ale teraz 3 okazje w niej obskocze. a tu doopa.. zimno bedzie???
RenataT ja też miałam sukienkę przygotowaną, zdjęcia itd żeby jakoś to ładnie wyglądało ale zmieniłam koncepcję i będą eleganckie spodnie co by tyłka nie zawiało, bo komunia na wsi a kościół na dużej górce więc wiać może fest
Ok, lista stworzona, teraz tylko czeka na uzupełnienie ( jestem po polibudzie i tabelki w excelu to dla mnie takie hmmm zboczenie zawoowe )
Więc tak, te mamuśki które CHCĄ się dopisać do listy proszę o wiadomości prive z imieniem, datą porodu, wiekiem, miastem gdzie mieszkacie, oczywiście jak, któryś danych nie chcecie podawać to pomińcie Jeśli chcecie coś dodać do listy, czekam na propozycje
Powtarzam, jeśli inna mamusia miałaby chęć się tym zająć oddam bez walki, mam skłonności do nadmiernej organizacji wszystkiego więc jak to by was w jakiś sposób przytłaczało, męczyło piszcie śmiało
Mam nadzieję tylko, że 22 maja okaże się że wszystko ok ze mną i berbeciem i zostanę tu
Więc tak, te mamuśki które CHCĄ się dopisać do listy proszę o wiadomości prive z imieniem, datą porodu, wiekiem, miastem gdzie mieszkacie, oczywiście jak, któryś danych nie chcecie podawać to pomińcie Jeśli chcecie coś dodać do listy, czekam na propozycje
Powtarzam, jeśli inna mamusia miałaby chęć się tym zająć oddam bez walki, mam skłonności do nadmiernej organizacji wszystkiego więc jak to by was w jakiś sposób przytłaczało, męczyło piszcie śmiało
Mam nadzieję tylko, że 22 maja okaże się że wszystko ok ze mną i berbeciem i zostanę tu
euforia
Zaciekawiona BB
Witam was serdecznie jestem nowa i chciałabym razem z wami dotrwać do stycznia
reklama