reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

szczerze to moze lepiej poczekac bo nie daj boze cos sie gdzies stanie przykro bedzie kogos usuwac z listy..poczekajmy do takiego pewnego terminu gdzie kazda znas bedzie miala potwierdzona ciaze i serduszko..wiecei ze duzo nas tu z problemami i nie milymi doswiadczeniami ciazowymi :(

reklama
Azaa777zdrówka dla malucha.
Doggi jestem za, ale dokładne dane podam we wtorek po wizycie ;)

Powrócił mój mąż marnotrawny.
Dzieciaki dały mi trochę spokój i teraz jego oblegają hehe w końcu 2 tygodnie taty nie widzieli :)
No i moja chińszczyzna się własnie robi i zaraz siadam do jedzenia sesese

ja dzis usilowalam sie dodzwonic do mojej poloznej bo wyslala mi list o kontakt zeby sie umowic na spotkanie a ja dzwonie i nic wrrr..ma mi zalozyc karte i wyslac na badania a szczerze chcialabym miec to juz za soba boje sie strasznie ale gdzies tam w glebi czuje ze wszystko jest ok zwykle mialam juz plamienia jakies a teraz odpukac i cieszy mnie to bardzo ..

alecta smacznego :)

To może z listą zrobimy tak (jeśli nie macie nic przeciwko jeśli tak to od razu piszczie) te mamuśki, które mają już potwierdzenie, lub chcą już być na liście wysylajcie mi na priva wasze imię (poza nickiem miło tak będzie mniej wirtualnie ;)), przewidywany termin porodu, dzieci, które już mamy

Z GÓRY MÓWIĘ, JEŚLI POMYSŁ SIE WAM NIE PODOBA lub WOLICIE ŻEBY INNA Z NAS ROBIŁA PISZCIE OD RAZU, Z MOJEJ STRONY TO TYLKO PROPOZYCJA :)

Doggi jesli chodzi o mnie ja uwazam ze fajnie ze masz zapal i checi i jesli chcesz to zaczynaj :D ja sie dolacze kiedy bede miala pewnosc ze wszystko jest ok i znala dokladny termin bo ten ktory podalam to z kalkulatora internetowego a co robilam na innej stronie inaczej mi pokazywal a w rzeczywistosci bedzie inaczej bo wiem ze zaszlam zaraz po okresie hmm a myslalam ze to bespieczne dni innej mozliwosci nie bylo bo ja i moj S mamy ograniczone mozliwosci ..wiec po usg bede dopiero wiedziala najbardziej prawdopodobne terminy i malo tego wiem ze bede miec cc jakies 2 tyg wczesniej ..a tak po za tematem napewno sobie tam w glowce albo i na glos myslalyscie jakie wam sie podobaja imiona bo ja bede miala problem duzy heeh

Maya31 zgadzam się w 100% dlatego napisałam ze te mamuśki, które chcą lub już są potwierdzone, będę po malu kompletowac listę i dopiero jak się uzbiera konkretna potwierdzona lista będziemy publikować :)

agus123 dzięki za poparcie :)

Dziewczyny macie albo miałyście tak , ze jak sięgacie rękoma do góry to podbrzusze i w pachwinach ciągnie strasznie? sięgałam po pranie i aż mnie zgięło z bólu.

reklama
demollka2 staram się nie podnosić rąk, ale to ze strachu, wiem że to za wczesnie na odklejanie łożyska, ale wole się wprawiać w nie-unoszenie rąk ;)

Do góry