reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Potwierdzam, ja po porodzie miałam problemy z zaparciami i też syropek pomógł. Teraz na szczęście nie mam, ale kto wie co będzie potem.

Wróciłam, żyję ale się bałam okropnie i jak już na fotelu leżałam to aż mi się szczęka trzesla i się pani dr ze mnie śmiała bo w pierwszym trymestrze nie można znieczulenia dawać wiec ja panika ale nie bolało to był ząb juz martwy który się połamał i go odbudowala i po krzyku ;)

W ramach akcji "nie bądź wielorybem" poszłam pieszo i wróciłam pieszo i z przykrością stwierdzam że w zawroty głowy towarzyszyły całą drogę ;(

Napisalyscie tyle ze nawet nie próbuje nadrabiać no zbyt kręci mi się w głowie ;(

K.O.

Heja.

witam nowe mamy :)

ja zaraz na ostatnią probe pędze z Filipem.

musze pochwalic mego pierworodnego. dziś dostal prezent od dyrektora i proboszcza emeryta :)Zegarek na reke. jako jedyny z klasy. Za to ze jeden z pierwszych zaliczyl material przedkomunijny, mimo niepelnosprawnosci :) Moja mama byla przy tym ( pracuje w szkole ) to pękala z dumy :) tym bardziej ze te zdolne piątkowe dzieci nie zostaly wyroznione.
az mi banan sie na facjacie pojawił :)

bylam dziś u zakaznego. poziom toxo powoli spada. ten spadek niewielki ale jest. na jej oko jestem jakims ewenemtem ze po takim czasie tylko taki spadek ;) no ale lepiej ze spada niz rosnie.

Renata masz komunię w tę niedzielę? my mamy rocznice (u nas idzie się do komunii w 3 klasie) i pogoda fatalna i ma się tylko pogarszać,Jestem załamana w dniu komuni lało,na Boże Ciało -procesja lało,teraz rocznica leje :-ppech,czy co?

A co do dumy z dziecka to rozumiem Cię doskonale,mój Antoś będzie miał świadectwo z paskiem ,a my dostaniemy list gratulacyjny, i już dzś jestem taka dumna z mojego dziecka

Ostatnia edycja:
Hey, chwilę człowieka nie było a tu tyle stron... Mój Konrad dostał wczoraj gorączki i jestem na L4 do wtorku. Jedyny plus, że chociaż ominie mnie 6 nocka :)) Robiłam dziś betę, ciekawe jaka będzie. dziś po raz pierwszy mdliło mnie rano więc dobry symptom. Bym zapomniała... witam nowe mamuśki!!!!
Podczas pisania postu Konrad się przebudził z jękiem, mierzę temp. a on 40 stopni. Była akcja okłady i kąpiel chłodniejsza. Ja mam schizy jak gorączkuje bo już 2 razy stracił przytomność i dostał drgawek.

reklama
Zadzwoniłam do swojej gin i kazała mi przyjść w poniedziałek. Pytała się o krwawienie, ale odpukać, jak na razie nic nie ma. Kazał się nie przejmować. Tylko jak?

Do góry