reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2015

reklama
mnie nie stać na fryzjera co miesiąc ,a raczej mi szkoda kasy, bo tez bym mogła tak chodzić :happy2: wygrywasz mi po 2-3 cm co miesiąc ,ale siwe już są i co miesiąc trzeba farbować

Agulqa, a dlaczeho niby nie mozna by bylo jesc czeresni? Mi takie 250 g pudelko schod I na dzien :)

Nulini, lacxe sie w bolu z klakami. Chyba jedyne co przez to jest na plust to to, ze misie zrobily rzesy jak sztuczne, dlugie, grube I geste.

bada m. Mój fryzjer bierze 70 zł za moją farbę o cięcia wiec nie tak źle ;) ale dopiero od 1,5 roku chodzę tak cały czas tez sama farbowalam ;)

Nulini mi tylko na głowie resztę mam cienka, dość jasne i wolno rosną ;) ale to dziwne jest i nienormalne aż bo ja mam moje włosy dość ciemne, ciemny brąz i bardzo grube, gęste i sztywne a reszta wygląda jak od innej osoby

Ostatnia edycja:
ohohoh brzuszek pełny czereśni ;d ja zawsze byłam z tych co wolałam kase odłożyć albo komuś prezent kupić niż na siebie wydać. dlatego dla malucha już przeglądam rzeczy a poduche chyba mi Ł kupi bo mi siana szkoda, chociaż mamy wspólne pieniądze :p

bada m., siwe JUŻ są??? Ja nie mam 28 lat a mam tyle siwych, że MASAKRA!!!

Indi, ja mam jeszcze pazury jak tipsy :-D

Doggi, ja używam depilatora, więc też mam raczej jasne, słabe i rzadkie włoski :tak: Ale na łbie gęstwina, bo wcześniej mocno mi wypadały, a teraz przestały, hurraaa!!!

Uff przebrnelam i połowę zapomnialam.
Ja wszystkie owoce jem jak głupia, a czeresniami tak się ostatnio obzarlam, że myslalam, ze brzuch mi peknie.
Włosy farbuje mi mąż, no chyba że wymysle sobie jakieś pasemka czy inne cuda to wtedy muszę iść do fryzjera.

Też jestem przeciwna zakładaniu kolejnych wątków.

Mamablogerka- zdrowka dla córeczki.

A my dziś od 8 rano poza domem, niedawno wrocilismy. Rano Cyprian miał robione testy alergiczne ale na szczęście na nic nie jest uczulony. Potem jechalismy 60 km do innego miasta do lekarza sportowego. Mały trenuje nogę i musi mieć zgodę, więc przebadał go laryngolog, dentysta, robili mu EKG mocz morfologię, kał i... zdrowy, może grać. Ja padam ze zmęczenia. Ale jeszcze tylko dwa dni, jutro zakończenie w przedszkolu, pojutrze w szkole.

A muszę się Wam dziewczyny pochwalić że Kacper ma średnią 5.64 i będziemy szli po wyróżnienie. No pekam z dumy:)

reklama
Jezyk gratuluje synka :-),mój też zdolniacha będzie świadectwo z czerwonym paskiem (bo to 4 klasa) więc też pękam z dumy :happy2: i oboje z m nie idziemy w piątek do pracy z tej okazji ,a po apelu do kina w nagrodę jedziemy

Do góry