reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2015

Bada- to też Ci gratuluje, fajne te nasze chłopaki:) a młodszy też taki chętny do nauki? Bo u mnie są jak woda i ogień, bracia a całkiem rożni, co nie zmienia faktu ze każdy doskonały na swój sposób, tylko priorytety i podejście do życia maja rożne:)

reklama
Nic mi nie mówcie. Młody to typ typowo płacząco-histeryczny. Podobno strzelce są jakieś nad wyraz obeczane. Mój to beczy o wszystko. Mam nadzieję, że to będzie spokojniejsze choć trochę. Zawsze mówię, że mam małe ADHD w domu ;)

Dziewczyny gratuluję zdolnych chłopaków!:) bada - pocieszyłas mnie. Jakbym miała drugiego takiego potwora w domu jak Anton to chyba bym się wyprowadziła ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja w tygodniu za wami nie nadazam na tym ogólnym watku. staram sie zagladac w pracy, ale ciezko mi idzie. nie moge sie l4 doczekac.

mamablogerka zdrówka dla córeczki.

bada, jezyk zazdraszczam. moje dzieci srednio sie ucza.

reklama
dziewczyny jak Wy dajecie rade w pracy? moj dzien to przewaznie pobudka ok 6:20, 7:15 pierwsze śniadanie, ok 9 maks 11 już sie pokładam, w sensie zasypiam bo leże całe dnie, jak idę spać o 11 to wcześniej drugie śniadanie a ja o 9 to po drzemce. drzemka jak nikt mnie nie obudzi to min godzina :D ok 14.30-15 jem obiad. o 17 jestem głodna. o 19 jem pierwszą kolacje, o 22 drugą :D 23maks spie jak dzidzius. nie zapomnijmy o tym, że w ciągu dnia wcinam a to ciastka a to lody a to owoce i takie tak :D nie ma czasu by do pracy isc ;)

Do góry