reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Bada- to też Ci gratuluje, fajne te nasze chłopaki:) a młodszy też taki chętny do nauki? Bo u mnie są jak woda i ogień, bracia a całkiem rożni, co nie zmienia faktu ze każdy doskonały na swój sposób, tylko priorytety i podejście do życia maja rożne:)

reklama
Nic mi nie mówcie. Młody to typ typowo płacząco-histeryczny. Podobno strzelce są jakieś nad wyraz obeczane. Mój to beczy o wszystko. Mam nadzieję, że to będzie spokojniejsze choć trochę. Zawsze mówię, że mam małe ADHD w domu ;)

Dziewczyny gratuluję zdolnych chłopaków!:) bada - pocieszyłas mnie. Jakbym miała drugiego takiego potwora w domu jak Anton to chyba bym się wyprowadziła ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja w tygodniu za wami nie nadazam na tym ogólnym watku. staram sie zagladac w pracy, ale ciezko mi idzie. nie moge sie l4 doczekac.

mamablogerka zdrówka dla córeczki.

bada, jezyk zazdraszczam. moje dzieci srednio sie ucza.

reklama
dziewczyny jak Wy dajecie rade w pracy? moj dzien to przewaznie pobudka ok 6:20, 7:15 pierwsze śniadanie, ok 9 maks 11 już sie pokładam, w sensie zasypiam bo leże całe dnie, jak idę spać o 11 to wcześniej drugie śniadanie a ja o 9 to po drzemce. drzemka jak nikt mnie nie obudzi to min godzina :D ok 14.30-15 jem obiad. o 17 jestem głodna. o 19 jem pierwszą kolacje, o 22 drugą :D 23maks spie jak dzidzius. nie zapomnijmy o tym, że w ciągu dnia wcinam a to ciastka a to lody a to owoce i takie tak :D nie ma czasu by do pracy isc ;)

Do góry