reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2015

Ja moich nie farbuje, chociaz sie dziwnie,ze po kilku latach wojej pracy mi lepetyna calkiem nie osiwiala.
Co do prostowania wlosow w salonie przy uxyciu keratyny, to slyszalam, ze w ciazy sie nie powinno robic. Chyba chodzi o to, ze podczas zabiegu sie wydzielaja jakis toluen I on jest szkodliwy. Ja bym nie ryzykowala, mimo ze moje wlisy wyglada ja jak siano, ale jestem p rear az like ona. Chyba nawet jakbym wyczytala, ze jedzenie ponaranczy szkodzi w ciazy, to bym nie jadla :)

reklama
Ja farbuję włosy, ale farbą bez amoniaku bo mnie uczula. A farbuję, bo najzwyczajniej w świecie osiwiałam na skroniach. Takie geny niestety.

Znalazłam moje jedno farbowanie:)

394660_420341701389052_1580686656_n.jpg

Nie piszcie mi o farbowaniu, bo mnie to lada moment czeka, a nie wiem, jaki chcę kolor :-(

Idę żreć naleśniki, bo mnie ssie z głodu...
A na teorii to masakra, tak mi w brzuchu burczy, że się wszyscy na mnie oglądają :confused:

Heheheh :) u mnie też mega głód - obiad już przygotowany, czeka na powrót Męża :) A teraz robię sobie budyń bo nic innego nie znalazłam :D

Ja sobie sama farbuję bo tylko jeden kolor i do tego czarny. Czasem marzą mi się jakieś pasemka ale żeby zejść z czarnego to za dużo roboty.

Strasznie dużo napisaliście od kiedy byłam ostatni raz.

Długo mnie nie było i chyba nie będzie. Domi.bardzo chora i e szpitalu jesteśmy

Wysłane z mojego C5303 przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry