mój się nie da wygonić, bo parę lat mnie męczył o nowy większy telewizor, w końcu kupiliśmy więc teraz to prędzej do niego kolega przyjdzie u nas lecą wszystkie mecze, nie przepuści nawet tego nocnego, jak już nie może to nagrywa i ogląda następnego dnia. Fanatyk
reklama
Megami
Bóg jest szaleńcem ;)
A to żelazo to bierzecie osobno, czy to ta dawka, która w witaminach jest? Podobno zażywanie wieczorem i z posiłkiem zmniejsza nieprzyjemne dolegliwości. Słyszałam też, że część osób źle toleruje żelazo w tabletkach, a w płynnej formie znośniej.
Nieobecna niezła historia, biedna...
U nas też mecze na szczęście większość ciekawa i zaskakująca :-) Mąż zawiedziony, że Francja już tak prowadzi i nic zaskakującego się nie wydarzy
Nieobecna niezła historia, biedna...
U nas też mecze na szczęście większość ciekawa i zaskakująca :-) Mąż zawiedziony, że Francja już tak prowadzi i nic zaskakującego się nie wydarzy
Ostatnia edycja:
femme fatal
Mama Ninki :)
Mój to się zbytnio nie interesuje ;-) wczoraj zasnął a ja oglądałam haha ale dzisiajsze jakoś kompletnie mnie nie interesują włączam tylko co jakiś czas żeby na wynik zerknąć ;-)
agulqa_b
Fanka BB :)
Chociaż.. chyba wolałabym mieć wszystkie możliwe objawy jeśli miałabym nie plamić (biorę duphaston już prawie 4 tygodnie i nadal plamię) :/
ja od 25maja biore duphaston. tez plamie. i pewnie poki co bede plamic. mi lekaarz ciagle powtarza jesli plamienie nie jest czysta czerwona krwia tylko brazowa to nie ma obaw
A ja w ogole nie ogladam moze final obejrze ;p
witajcie mamusie przez parę dni byłam bez internetu zmiana dostawcy to jak brak cywilizacji masakra u mnie wszystko ok czuje się świetnie tylko hormony buzują ostatnio popłakałam się na programie Dlaczego Ja mój sie tak śmiał ze mnie a ja wyłam pozdrawiam was kochane mamusie
femme fatal
Mama Ninki :)
Agus haha no popłakac się na dlaczego ja to już jest wyczyn
Dzień dobry
Mi oczywiście od rana nie dobrze do tego czuje jakbym miała się rozchorowac :-/ nie wiem co tu robić żeby zapobiec temu :-/
Dzień dobry
Mi oczywiście od rana nie dobrze do tego czuje jakbym miała się rozchorowac :-/ nie wiem co tu robić żeby zapobiec temu :-/
reklama