reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2015

i ja rozumiem branie leku w Twoim lub podobnym przypadku,krwawienie,plamienie,bóle w podbrzuszu,skurcze itp. u mnie jest ok. podzieliłam się z Wami moją decyzją i oczywiście,że mam obawy mam nadzieję ,ze to nie zaszkodzi

reklama
Bada a czemu ty bralas dupaszon? Mialas krwiaka czy co? Juz sie pogubilam.
Nie ma sie tak co stresowac. Skoro masz wysoki swoj progesteron powinno byc ok ;)

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

dlatego ja biore, moj sie zmniejszyl ale i tak jest spory. poza tym plamienia bol w podbrzuszu, fakt, nie wiem jakbym w Twoim przypadku sie zachowala. brak wspolpracy z lekarzem na pewno nie ulatwia

Tak Żelka przez krwiaka,receptę ciągle mam i po odstawieniu wsłuchiwałam się w siebie i jak by coś się działo to na pewno bym to skonsultowała.Koniec tematu :tak:

To jest chyba najgorsze,jak człowiek przyzwyczajony do naszych świąt jedzie do innego kraju,ale za to pewnie macie inne niż u nas,pamętam jak m był w Irlandii i mieli święto św.Patryka bardzo mu się podobało :happy:

bada m., jakieś spodnie się zdecydowanie przydadzą, ale chyba odwiedzę najpierw nasze targowisko. Przynajmniej postaram się teraz czegoś na lato poszukać. Jest taniej niż w sklepie i na allegro. Tu zawsze ta przesyłka nadbija. Ale jakieś jeansy to pewnie później jeszcze spróbuję wyczaić na allegro.
Jeśli chodzi o duphaston to ostatnio sama trochę przestałam brać, ale coś wczoraj tak mi brzuch trochę doskwierał i biorę znowu. We wtorek pogadam z moją gin to mi powie co i jak. Aż mnie zabolało jak sobie przypomniałam, że znowu trzeba będzie wyskoczyć z kasy :-/

Nada, Boze narodzenie czy wielkanoc sa chyba tylko w tym samym terminie co w Pl obchodzone, reszta to takie typowo niereligine dni wolne :)

Indi a planujecie w ogóle wracać do Pl? Tez bym chętnie wyjechała tyle ze my na Niemcy się czaimy aż jakąś opcja będzie...

Oszalalam zamówiłam młodej karteczki do segregatora :p 250 sztuk takich starych co jeszcze ja zbieralam z królem lewem czarodziejkami z księżyca itp :-D szaleństwo będzie hehe :-)

reklama
Femme fatal, nie. Moj max jest tubylcem :) w sumie przeprowadxilam sie tutaj ze wzgledu na niego :) zreszta tak mysle ze oprocz najbluzszej rodziny to nie byloby juz do czego wracac, juz by mi sie nie chcialo zaczynac od zera

Ostatnia edycja:
Do góry