U mnie dzis pogoda idealna, ciepło i słonecznie ale co z tego jak co chwila mnie mdlości łapią :/ Najbardziej boje sie jutra, mam w planach rano jechac na badania i musze byc na czczo. Dobrze ze oboje z mężem mamy wolne to go jutro zaprzęgnę do prowadzenia auta bo boje sie że nie dojadę. Codziennie rano jeszcze przed budzikiem budzi mnie koszmarny napad głodu i mdłości . i jak tu żyć ? ;-)
reklama
Hej wam.
Melduje tylko ze żyję i z brzuchem mamy się wyśmienicie dziś spałam do 10.30 a od wczoraj od 15 korzystam z wolności, nie wiem co mam z tym całym czasem wolnym zrobić
Postanowiłam, że mając tyle Czasu siadam do maszyny i cis sobie spróbuję uszyć
Miłego dnia.
Melduje tylko ze żyję i z brzuchem mamy się wyśmienicie dziś spałam do 10.30 a od wczoraj od 15 korzystam z wolności, nie wiem co mam z tym całym czasem wolnym zrobić
Postanowiłam, że mając tyle Czasu siadam do maszyny i cis sobie spróbuję uszyć
Miłego dnia.
bada m.
Fanka BB :)
My byliśmy na grillu u mamy,ale nie zjadłam dosłownie nic ( na obiad zrobiłam placki po węgiersku i jeszcze je czuje ;-) )za to wypiłam Radlera 0,0% i zjadłam loda,pogoda ładna ale nie gorąco,a najlepsze jest to,że jeszcze 3 dni wolnego
ja wczoraj zamówiłam na allegro alladynki z pasem z bawełny,najpierw przymierzyłam w sklepie,ale to rozmiar dla wszystkich SPODNIE ALLADYNKI PUMPY KOLORY LUŹNE MUST HAVE (4267770592) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
ja wczoraj zamówiłam na allegro alladynki z pasem z bawełny,najpierw przymierzyłam w sklepie,ale to rozmiar dla wszystkich SPODNIE ALLADYNKI PUMPY KOLORY LUŹNE MUST HAVE (4267770592) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Bada- fajne te spodnie
Doggi- o matko, ja nawet z przyszyciem guzika mam problem.
A my dziś bez obiadu, każdy jadł co znalazł w lodówce, a że były jeszcze gołąbki, to z głodu nie pomarli
Mnie od kawy odrzuciło, ale na początku pilam rozpuszczalną pół na pół z mlekiem
Doggi- o matko, ja nawet z przyszyciem guzika mam problem.
A my dziś bez obiadu, każdy jadł co znalazł w lodówce, a że były jeszcze gołąbki, to z głodu nie pomarli
Mnie od kawy odrzuciło, ale na początku pilam rozpuszczalną pół na pół z mlekiem
femme fatal
Mama Ninki :)
Ja na obiad zupkę chińska zjadłam kompletnie zero ochoty na cokolwiek innego
Indi tak miałam pytać co ty robisz ze do pracy musiałaś iść a ty w Londynie to tam wolnego nie ma ;-)
Groszq dasz rade tez się bałam ale jakoś poszło ;-)
Doggi ooo to jak coś stworzysz to koniecznie pokaż
Bada to jak ja wczoraj na grillu z grilla.nic nie tknelam ;-) fajne spodnie pokaż na sobie jak juz przyjdą to może też sobie takie zamówię :-)
Indi tak miałam pytać co ty robisz ze do pracy musiałaś iść a ty w Londynie to tam wolnego nie ma ;-)
Groszq dasz rade tez się bałam ale jakoś poszło ;-)
Doggi ooo to jak coś stworzysz to koniecznie pokaż
Bada to jak ja wczoraj na grillu z grilla.nic nie tknelam ;-) fajne spodnie pokaż na sobie jak juz przyjdą to może też sobie takie zamówię :-)
bada m.
Jezyk z głodu nie pomrą jak 1 dzień mama odpocznie od "garów" a spodnie fajne,mam już podobne tylko lniane i bez gumki na dole,ale też na takim pasie i nosze je w okresie letnim już kilka lat,poza tym nie łudzę się,że w przyszłe wakcje będę laską ;-) to też się przydadzą ,a szyć też umiem-nawet jestem technikiem technolgii odzieży ,ale za bardzo nie lubię,chodź szyje i przerabiam
femme :-)
femme :-)
agulqa_b
Moje staniki jeszcze dają radę ale słabo...trzeba będzie niedługo coś zakupić. I chyba jeszcze jakieś spodnie ciążowe będę musiała sobie sprawić...
spodnie tez musze kupic, ale coszebrc sie nie moge
Ja 10 dni temu sama odstawiłam sobie Duphaston i mam nadzieję,że nie zaszkodzi to fasolce,ale tak jak pisałam progesteron swój miałam wysoki,nie plamie, nic mnie nie boli,krwiak się wchłonoł więc nie rozumiem po co mi to było,stresuje się czy to dobra decyzja
ja bym sie bala tak bez konsultacji z lekarzem, tym bardziej ze u niektorych krwiaki lubia wracac
a co do pracy to tez mam duuuzo wiecej facetow
bada m.
agulqa też poniekąd się boje,ale już odstawiłam,taka była moja decyzja,skoro lekarz uważał,że nie muszę leżeć odpoczywać tylko zasuwać w pracy i to mi nie zaszkodziło,to myślę,że branie hormonu na zapas też nie jest konieczne
reklama
agulqa_b
w sumie moze cos w tym jest. nie wiem, ja dmucham jak sie da. ciagle leze. dzis na grilla na dzialke poszlam, to tylko 150m d bloku i tak juz czekalo na mnie lozko polowe rozlozone, wiec nawet na grillu lezalam sobie.