reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Ale piszecie, dwa dni mnie nie było i nie jestem w stanie nadrobić. Wczoraj mieliśmy z mężem rocznice ślubu i wcale nie zajrzałam. Ja od rana na nogach, ciągle coś. Nawet teściowie przyjechali na godzinę wprawie z zaskoczenia (mąż pół godziny wcześniej mnie powiadomił że przyjadą), warzyw i kurczaków i jajek wiejskich nawieźli. Idę młodą spać położę bo potem szaleć będzie ze zmęczenia. Stwierdzam że w pierwszej ciąży miałam forum na bieżąco i dziwiłam się jak można nie nadrobić a teraz zwracam honor;)

reklama
jezyk, pod każdym postem masz "Edytuj", "Odpowiedz", "Cytuj" i "Multicytat". Klikasz "Cytuj" i otwiera Ci się nowe okno z wypowiedzią, którą chcesz zacytować :tak: Najlepiej wyciąć z tekstu tylko ten kawałek, do którego się odnosisz, a nie cytować całą wypowiedź :tak:

Młoda ma anginę ropną
IEII9KXBQxSRVcJBCPSHIIAsyIbJmQCkDIEHFHjF8AMU9UHwQwzFUaLMBLPTwZ8AcaHSAQAYTqOOLCip8IU05CbyzQSyDVPfMCANk0wEdmYSxix3MJAPNN80gwA44ZEBy1UA64ECKN0h8kkAGogjhpyjAuIHOH9MQgAMEBU2BQyirNNBAEkkAISmklNYQByUH6VBARZxKVACiAwUEADs=
IEII9KXBQxSRVcJBCPSHIIAsyIbJmQCkDIEHFHjF8AMU9UHwQwzFUaLMBLPTwZ8AcaHSAQAYTqOOLCip8IU05CbyzQSyDVPfMCANk0wEdmYSxix3MJAPNN80gwA44ZEBy1UA64ECKN0h8kkAGogjhpyjAuIHOH9MQgAMEBU2BQyirNNBAEkkAISmklNYQByUH6VBARZxKVACiAwUEADs=

Przed 12 dałam jej paracetamol i zero odzewu, temperatura nie spadła, więc zajrzałam jej do dziuba, a tam prawy migdał bieluteńki

W te pędy do lekarza no i mamy antybiotyk

Zrobiłam pancakesy, zjadłam 2 i zaraz zwymiotuję :-D

Ewi a ty na liście mam styczniowych nie chcesz być? Proszę sievtlumaczyc ;)
Jeśli chcesz napisz swoje imię, datę porodu, miejscowość, wiek, rodzeństwo i ich wiek jeśli jest, jeśli któryś danych nie chcesz podać pomiń :)

Nulini biedna twoja Mala :( niech się kuruje bączek mały!

Ok bądźcie łaskawe, jadę ze starym do Drezna po zastawę do drugiej restauracji, zlitujcie się żebym was mogła nadrobić :)

Juz chyba wiem jak tabelkę zrobić :) przy dobrych wiatraczki zrobię wieczorem, wiec dziewczęta które nic mu nie napisały jeszcze macie czas jeszcze ;) bo potem pibite gary!!! (żartuje ale zmienianie nie będzie już zbyt szybko ;) ) Ewi juz mam, agulqa_b? jezyk (zapomniałam czy jesteś ale chyba niet), perełka, bada m., już nie mówię o tych z "wątku" mam po raz pierwszy czy coś... Żelka, Gabi, groszq itd itd i dużo dużo więcej o Indi, Aladynka, sencha, yggam, więcej już chyba nie pamiętam

Ostatnia edycja:
jezyk, pod każdym postem masz "Edytuj", "Odpowiedz", "Cytuj" i "Multicytat". Klikasz "Cytuj" i otwiera Ci się nowe okno z wypowiedzią, którą chcesz zacytować :tak: Najlepiej wyciąć z tekstu tylko ten kawałek, do którego się odnosisz, a nie cytować całą wypowiedź :tak:

Młoda ma anginę ropną

Przed 12 dałam jej paracetamol i zero odzewu, temperatura nie spadła, więc zajrzałam jej do dziuba, a tam prawy migdał bieluteńki

W te pędy do lekarza no i mamy antybiotyk

Zrobiłam pancakesy, zjadłam 2 i zaraz zwymiotuję :-D

dostała Zinat?

Co do telefonu to bawiłam się dziś siostry Iphonem 5S i jest boski :)
Ale cena kosmiczna

Ostatnia edycja:
Doggi- mnie jeszcze nie ma, dobrze pamiętasz :) jak mi chłopaki oddadzą laptopa to ci wyśle bo stąd nie wiem jak prywatne, no chyba ze znajdę

reklama
Doggi wysłałam ,ale termin sama sobie policzyłam,bo w pon.dopiero mi jaśnie pan założy kartę ciąży

A powiedzcie mi ,czy na usg prenatalne to w 12 tygodniu idziecie do swojego gina,czy do jakiegoś specjalisty,bo mi mój gin wyznaczył termin na 30.06,ale m namawia,żeby iść jeszcze gdzieś prywatnie,co myślicie?

Ostatnia edycja:
Do góry