reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

I znowu się rozpisalam i mi posta Wcielo :mad::-/

Bada m jak się robi te pancakesy? :-)

Ja przed chwila zjadłam Nalesnika z truskawkami bananem i ananasem :-D

Jezyk pod postem który chcesz cytować klikasz + albo " teraz nie pamiętam bo na telefonie jestem i później jak klikasz odpowiedz to już samo wskakuje ;-)

reklama
Perełka to forum zdecydowanie najlepsze tylko uwaga uzależnia :-D :-D

Jeny jakie tam pyszności na wątku z przepisami <3 ten krem z brokuł musze spróbować obowiązkowo

Wróciłam od gina szczegóły na wątku wizytowym :) następna wizyta 27.06 :) za 2tyg z wynikami badań :)

jezyk u mnie makaron z jogurtem naturalnymi i truskawkami :)
Jaki telefon?

bada m. To jeszcze do mnie zajedz z odkurzaczem :)

jezyk pod każdym postem są różne duperelki i tam między innymi jest "cytuj" :)

perełka trafiłaś idealnie :) babyboom to jedna wielka rodzina :)

reklama
Wróciłam od gina szczegóły na wątku wizytowym :) następna wizyta 27.06 :) za 2tyg z wynikami badań :)

jezyk u mnie makaron z jogurtem naturalnymi i truskawkami :)
Jaki telefon?

bada m. To jeszcze do mnie zajedz z odkurzaczem :)

jezyk pod każdym postem są różne duperelki i tam między innymi jest "cytuj" :)

perełka trafiłaś idealnie :) babyboom to jedna wielka rodzina :)

Fajnie, aczkolwiek na razie ciezko mi sie tu poruszac ;)

Do góry