reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Doggi telefon to kazam5 z plusa, a raczej smarfoon,jest świetny, firma mało znana ale funkcji ma ogrom i mogę leżeć i do was pisać, a co najważniejsze ma ogromny ekran i wiadomości mogę dyktować a on pisze, akurat dla takiego Kenia jak ja

reklama
perełka link nie może być za długi najlepiej robić jeden pod drugim

jezyk to nie tak jak mój sony xperia z1 kocham go <3 moralnie jak komputer :) tyle ze w ręku trzymam i ekran tez gigant :)

filipiamama baw sie dobrze za nas wszystkie :)

nulini miałaś noc pełną wrażeń... :/ a jeśli chodzi o nagrodę w jedną stronę to znam to skądś ;)

Dziewczyny proszę o troche litości. wstałam dziś po 11, nienajlepiej się czuję i chyba z 30min nadrabiałam :D

Doggi no mój jest trochę większy od Z1 ale poza tym wszystko ma chyba to samo. Koleżanka ma xperie to mniej więcej wiem jak wygląda. Tylko swojego jeszcze się ucze :)

Jezyk. Pierwszy raz słyszę o takiej marce :p pewnie połowę tańszy od Z1 :p
Ja mam Xperia SP i póki co też nie narzekam ;-)

U gazownika właśnie jestem kolejne wydatki -_-

Perełka raz dwa ogarniesz i będziesz się poruszać bez problemu :-)

Femme fatal do tej pory byłam tylko na forum gazety i na boćku. Tam jest mniej kolorowo ;) Ale chyba juz sie udało. Zaraz zmykam po przepis na te pancakesy.

ja miałam nokie lumie 610, nikomu nie polecam! pomijając już fakt, że którego pięknego dnia wyłączyła sie i na tym koniec współpracy.tera kartę przełożyłam do samsung galaxy tab2 i długie rozmowy to katorga ;) nie kupuję jednak nowego tel póki co, bo wydatki na lekarza, nowe mieszkanie i rzeczy dla bobasa nas pożerają ;)

reklama
Femme tak to nowa marka, angielski, wyprodukowany dla plusa i tańszy niż zetka. Tez go nie znalam. Poza tym umowa nam się kończyła to wzielismy. Mąż go posprawdzal a marka to była sprawa drugorzędna, ma działać i tyle:)

Do góry