reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Moja mnie wysłała do innego lekarza, ale w ramach tej samej przychodni (przypuszczam, że to przez to, iż ona dopiero robi specjalizację). Ja tam się prywatnie nie wybieram, w ogóle idę bo idę. Okazja by maleństwo zobaczyć, a te całe przezierności mi i tak na nic.

Jezyk pewnie ważne żeby działał jak należy ;-)

Nulini o kurde :-/ współczuję anginy... Ale powiem Ci ze masz dzielna córeczke skoro mimo to chodzi z.uśmiechem na buzi ;-)

Mamablogerka iphon yhy...marzenie :-D:-D

My dopiero do domu wróciliśmy i biorę się za te pancakesy :p

Nulini zdrowka dla Tosi!

bada m. ja ide prywatnie do ginekologa ktory sie specjalizuje w usg prenatalnym i ma bardzo dobry sprzet. Poprzednio tez tam bylam i oprocz przeziernosci pobadala wszystkie narzady, przepływy krwi no i plec juz znalismy :)

Nulini, duzo zdrowia dla Tosi.
Strasznego lenia mam dzisiaj, poza tym zdalam sobie sprawie ze mi sie w tym tyg choribiwe konczy a nie za tydzuen. Jak ja wytrzymam tyle godzin w pracy jak mi sie caly czas spac chce?

Dzięki dziewczyny za odpowiedzi :happy: chyba pójdę 2 razy,a co mi tam
U mnie w mieście też panuje angina ropna,teściowa,koleżanka,panie nauczycielki w szkole to pewnie przez te upały i ochładzanie się

Ostatnia edycja:
Jasne :) U nas raczej dobry sprzęt mają więc nie mam problemu.

Za to macam się po brzuchu i wmawiam sobie, że czuję macicę :-D I od razu myśli, czemu już taka duża :-D Pewnie się jelitko zaplątało, ale co sobie baba w ciąży wmawia to jej ^^

Nieciekawie z tą anginą.
Podobno szaleje też krwotoczne zapalenie spojówek... Znajome narzekają. Jak czytam opisy to brrr

Ostatnia edycja:
reklama
Doggi, oj, ale Ci fajnie z tymi wycieczkami :-D

Mama Blogerka, nie, Summamed Forte, żeby krócej brać :tak:

bada m., kurcze, z Tosią byłam normalnie u ginki na to USG... Zobaczę, co mi teraz powiedzą ;-)

jezyk, u mnie sama widziałam serduszko przy 3mm :-D

Młoda mi się pospała od tej gorączki (znowu wzrosła, mimo antybiotyku), 30 minut, ciekawe, co będzie wieczorem...

Do góry