reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Miłego dzionka :happy: co za cisza tu panuje :-p

Gniewkowi przebił się pierwszy trzonowiec, reszta jest na granicy przebicia,śpi okropnie znowu :sorry: ale mu wybaczam

Przed wczoraj skończyliśmy 10 m ,ale ten czas zasuwa :tak: G już nie chodzi a pędzi ,cudnie wygląda taki malec na 2 nogach :-D zaczął zakładać krążki na pałąk (taka piramidka ) i wszystko zamyka i otwiera,celuje korkiem na butelkę itp. Co chwila coś nowego
Po 3 tygodniach minął mu katar,ale jeszcze troszkę kaszle
Zdrówka dla wszystkich :happy: Wczoraj byliśmy na pogrzebie kolegi i bardzo to przykre jak młodzi ludzie umierają,tak jakoś nas to bardziej rusza i dotyczy :-(

reklama
Hejka, u nas powoli wszystko jak na razie. Młody daje mi popalić w nocy, wybija 1:30 a on płacz jakby go ze skóry obdzierali, nie pomaga, że go wezmę do nas do łóżka, tylko na rękach śpi, nawet usiąść nie mogę, bo ryczy... Nie wiem o co chodzi, to już któraś noc z rzędu. I do rana co chwile się budzi i płacze, mimo że już śpi z nami. Najgorsze to to, że u mojego W nie zaśnie, drze się jeszcze bardziej, tylko u mnie się uspokaja, masakra jakaś.
Nie wiem już czym smarować mu wargi, bo ma strasznie suche, przygryza gornymi jedynkami i krew mu leci, albo tylko się w coś uderzy, zaraz warga rozcieta i krew się leje.
Mam nadzieję, że u Was lepiej :-)

U nas pierwszy ząb w koncu wychodzi,czuc już pod palcem.przez 2 dni marudziła tylko troche i przeszło.ale dzisia w nocy obudziła sie o 1.30 i chciała sie bawić.przez ponad godzine nie umiałam jej uśpić,masakra.

U nas już 6 zębów i śmieje się w głos, bo czekaliśmy na prawą górną dwójkę, a cichaczem wyszła, ale... DOLNA :-D

Igi nawet zabkowac musi poza schematem :-D

Bada graty trzonowca, łoł nieźle :-):-)
M to z tego patyka zrzuca kółka heh to jego ulubiona zabawa ostatnio i rzuca tymi kółkami, a ma niezłą radochę jak je nakręcam i bączka robią :-) oczywiście próbuje ale to wyższa szkoła jazdy. I piłkę lubi. Rzuca i łapie. Tzn rzuca się na nią jak rasowy bramkarz :-D:-D

U nas smogownia, siedzimy w domu. Wychodzę tylko do przedszkola. Dziewczyny przez to ciągle kaszel mają. Młody dziś miał akcję taką w nocy, aż myślałam, że zaraz na pogotowie pojadę. Zasnęliśmy dopiero po 4. Ale mu przeszło, inhalujemy się ;-)

Nulini dobrze :-) Co będzie z prądem przez całe życie, musi się wyróżniać :-D

mi przeszła przez głowe mysl o zakupie nocnika, ale Tymkowi ciezko jest dluzej usiedziec w jednym miejsu wiec jeszcze sobie daruje. Kupa w majtach mu nie przeszkadza ale widac kiedy ja robi bo nieruchomieje na chwile ;)
Tymon niedawno skonczyl 9mcy i kurcze nie mam pojecia kiedy to zleciało. Ulubione zabawki to piłki i auta - typowy chłopak ;) jeśli chodzi o nakładanie do w gre wchodzi tylko zamykanie niekapka (lovi 360), kółka z tego patyka jak u megami służą do rzucania ;)

Kasia może za mało wody Miłoszowi dajesz i dlatego ma takie suche ustka?

Suseł gratki ząbka :)

Bada współczuje śmierci kolegi ,mi pod koniec sierpnia w wypadku samochodowym zgineła koleżanka ze studiów - straszna tragedia jechała z synkiem (styczniowy jak nasze maluchy) i też zmarł. Strasznie mnie to męczy cały czas.

Ostatnia edycja:
Licja przykro mi :-( takie tragedie długo potrafią w nas siedzieć

Megami w takim razie zdrówka dla Was :happy: podobnież u Was smog największy

Gratki ząbków,może jak już po wychodzą to się wyśpimy :-D

Hej :)

Ja dzisiaj wyprawialam Ninie imprezę urodzinową dla kolegów/koleżanek było 10 dzieci, ciesze się że to już za mną :-D ale ogólnie pełen sukces wszyscy dobrze się bawili obyło się bez kłótni i bijatyk wiec brawo ja :-D za animatora robiłam i wymyślalam im zabawy co by za głupich pomysłów nie mieli ;) no i mam 7 latke w domu... Jak to minęło!

Co do nocnika póki co leży w piwnicy ;)

BADA ten twój Gniewko to niesamowity! Ale chłopak pędzi ze wszystkim :)

KASIA nie ciekawie z tymi nocami współczuję :/ no i & żeby to było chwilowe

Megami zdrówka dla was!

reklama
Nulini raczej nie dodam ,bo raz, że nigdy nie umieszczałam nigdzie filmików i nie bardzo potrafię.A dwa,że nie chcę ,jak będę miała chwilę i będę pamiętać to wyślę Ci na mejla,chyba jest Twój adres na zamkniętym :-)
Ostatnio nie włączam lapka tylko korzystam tylko z telefonu,bo Gniewko tak nawala, ciągnie,wyłącza i długo by przy nim nie podziałał .
Byliśmy dzisiaj we Wrocławiu u taty w szpitalu i na wystawie Lego na stadionie, widzieliśmy mega Titanica z klocków :tak:

Sto lat dla Niny :D

Do góry