reklama
bada m.
Fanka BB :)
Udanej niedzieli my jedziemy do parku miniatur Minieuroland do Kłodzka,a chłopcy jutro na wycieczkę zorganizowaną na Wielką Sowę
McPearl
zuza, moja mam przechodziła to z bratem. Co za idiotka z tej lekarki. Chyba nie pozostaje wam teraz nic innego jak wkładanie małego do miski dopki sprawa się nie zagoi. Tak robiła moja mama. Swojemu synowi po uwagach neonatolog codziennie delikatnie naciągałam skórkę aż wreszcie ze spokojem szło ją całą ściągnąć. A tą lekarkę zje*łabym na czym świat stoi! To stara lekarka jakaś?
G
goszczaca
Gość
Hej. Poradźcie Mi co to może być czy mam powód do zmartwień, czy tak być musi...otóż młody podczas jedzenia zupki(bobovita) momentami się krztusi, tj. by miał suchy kaszel i robi się aż czerwony na twarzy, podczas picia wody czy mleka też...nie wiem czy zęby mają coś z tym wspólnego w sumie ma już 6(2 na dole, 4 na górze)..już po głowie mi chodzi refluks, albo inna choroba doszukuję się ale nie wiem czy słusznie...pomóżcie bo chyba nerwowo się wykończę :-(
G
goszczaca
Gość
Wcześniej jadł normalnie, nie było takiego problemu...siedzi prosto na swoim krzesełku do karmienia
zuzanna8704
McPearl taka w średnim wieku.... Byliśmy dzisiaj u innego lekarza powiedziała żeby absolutnie nie stosować się do zaleceń tej drugiej pani tylko delikatnie (tak jak robiliśmy do tej pory) ściągać skórkę (ta poprzednia pani kazała nam na siłę ściągać i jak krew poleci to mamy się tym nie przejmować DOSŁOWNIE) Jak sobie o tym pomyślę to do dzisiaj mnie trzęsie.
Dostaliśmy nowe zalecenia. Pani doktor wytłumaczyła co , jak i po co (byliśy u niej pierwszy raz). Dostaliśmy leki do inhalacji i mamy zrobić badania alergiczne.
Andżelika87 u nas młody jak się pierwszy raz zachłysnął z kubka niekapka miał tak przez dwa trzy dni, że cokolwiek bym mu nie podawała to właśnie w taki sposób się krztusił, że robił się czerwony i kaszlał. A u Was po czymś konkretnym to wystąpiło?
Poza tym jak podaje młodemu coś cz nie za bardzo mu smakuje to właśnie tak kaszle. Ale przy mleku i napojach już jest ok.
A żeby było ciekawie to teraz ja poległam i M. rozkłada :-( po prostu bosko :-( a tu upał , non stop płaczące dzidzi, bo katar go męczy i potworny ból głowy masakra
Dostaliśmy nowe zalecenia. Pani doktor wytłumaczyła co , jak i po co (byliśy u niej pierwszy raz). Dostaliśmy leki do inhalacji i mamy zrobić badania alergiczne.
Andżelika87 u nas młody jak się pierwszy raz zachłysnął z kubka niekapka miał tak przez dwa trzy dni, że cokolwiek bym mu nie podawała to właśnie w taki sposób się krztusił, że robił się czerwony i kaszlał. A u Was po czymś konkretnym to wystąpiło?
Poza tym jak podaje młodemu coś cz nie za bardzo mu smakuje to właśnie tak kaszle. Ale przy mleku i napojach już jest ok.
A żeby było ciekawie to teraz ja poległam i M. rozkłada :-( po prostu bosko :-( a tu upał , non stop płaczące dzidzi, bo katar go męczy i potworny ból głowy masakra
G
goszczaca
Gość
Podczas mleka jest ok, przy soczku, wodzie, rumianku i zupkach typu rosołek z warzywami i ryżem itp. występuje ten kaszel, choć teraz sobie tak pomyślałam, że może kolejne ząbki mu idą i nie chce gryźć i pić.
zuzanna8704 jak poległaś, co Ci dolega bo nas też coś łamie, nie wiem co jest dokładnie ale każdego gnata czujemy
zuzanna8704 jak poległaś, co Ci dolega bo nas też coś łamie, nie wiem co jest dokładnie ale każdego gnata czujemy
Ostatnio edytowane przez moderatora:
zuzanna8704
Andzelika87 zaczęło się od tego, że w ubiegłą sobotę byliśmy na weselu i mniej więcej tuż przed naszym wyjściem laska obok mnie mówi, że jest taka chora ... Że wczoraj miała 39 stopni. A ja sobie myślę ja pier..... , a my dziecko w domu mamy i pewno znów coś przyleczemy. No i tak też się stało. W poniedziałek rozłożyło młodego gorączka od wtorku do piątku i katar do dnia dzisiejszego, a mnie na dobre wzięło w piątek - to samo i trzyma do dnia dzisiejszego, a jeszcze jak na złość M. po 12 godz. w pracy i nawet nie mam jak odsapnąć. A że sami mieszkamy to babcia nie popilnuje... A dzisiaj mi M. mówi, że już ma podniesioną temp. i boli go gardło... Super
reklama
Megami
Bóg jest szaleńcem ;)
No zaczyna się sezon... ZDRÓWKA!
Ja jak teraz z tą anginą leżałam z prawie 40 st i trójką rozdartków, które akurat wtedy były nadwyraz nieznośne to myślałam że jasnej cholery dostanę hehe. No ale lepsze to niż chore dziecko
Ja jak teraz z tą anginą leżałam z prawie 40 st i trójką rozdartków, które akurat wtedy były nadwyraz nieznośne to myślałam że jasnej cholery dostanę hehe. No ale lepsze to niż chore dziecko