reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Ja też marzę o powrocie do pracy, ale wiem, że nie nastąpi to wcześniej, niż pod koniec 2017 roku, jak Młody pójdzie do przedszkola...
W mojej wsi jak w ogóle znajdę pracę, to za 1200zl, a 800zl dam za sam żłobek, więc bez sensu...

reklama
Ja czesto mam tak, ze dla wlasnej wygody dalabym malego do przedszkola najlepiej na caly dzien, ale z drugiej strony mysle, ze lepiej poczekac. Pracuje z domu I wszelkie spotkania staram sie ustawiac tak, zeby maz juz byl po pracy, wiec niby caly czas ktos jest zeby na malego rzucil okiem.
Do pracy w biurze nie chxe wracac, bo po odliczeniu kosztow przedszkola mi Sie pkprostu nie oplaci, no I bym przez caly tydzien wlasnego dziecka nie widziala.

Hej.....nie wiem jak to się stało, ale kurde noc przekichana ni z tad ni z owąd mała koło północy dostała katar i zaczęła się dusić gilami, po godzinie wrzasków zasnęła, nad ranem wierciła się wiec wzięłam ja do swojego łóżka i się okazało ze mokra i gorąca jak piekarnik, rozpalona do czerwoności ...ale skąd? ! Dziś wizyta w przychodni...ech
Miłego dnia, dobrze, ze dziś chłodniej

Mysza, mało to wirusów w powietrzu? :-:)-( Zdrówka!

W końcu ochłodzenie, szkoda, że bez słoneczka, no ale nie można mieć wszystkiego widać... :-D

MyszaKrak my tak samo mieliśmy w zeszłym tyg , a katar się ciągnie do tej pory , temp. w sumie utrzymywała się prawie 4 dni...
Zdrówka dla maluszka

Hej dziewczyny,

Licja, agulqa gratuluje wam :)

My mamy 2 ząbka, jedzenie idzie jak krew z nosa, stoimy na marchewce, owocach wszystkich, jogurcie nat, biszkopcikach. Kaszek nie daję ale chciałabym na noc dać , jak robicie taką rzadszą do butli? Od jutra się za małego biorę znów zaczynamy z mięchem, na spacerze łososia kupimy i będę dalej go męczyć. Nic co ma grudki nie zje.

Odpukać z choróbskami, ząbkami na razie mamy spokój ale nie chwalę żeby nie zapeszyć. Małego przenosić będę powoli do jego pokoju i już się boję i martwię.Dobrze mi tak z nim w sypialni w kołysce przytwierdzonej do łóżka :D

Zdrówka dla chorowitków.

Aaaa w sobotę idziemy na basen :)

To mlody awanture robi jak jemy i jemu nie damy... Normalnie dziąsłami przerzuwa, czasem mu coś wypadnie ale radzi sobie.
Powodzenia z pokojem, rozszerzaniem i basenem :-)

To Jagoda znowu strajkuje jeżeli chodzi o jedzenie.je co drugi posiłek i do tego mleka wypija połowe....ehh...w żłobku jest dobrze,śpi fajnie,zjada sniadanie i zupe,bawi sie fajnie,płacze niewiele,głównie jak jest zmęczona.

reklama
Do góry