reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Mam znajoma, dwójka dzieci - 7 i 4 lata, NIGDY nie była z nimi na wakacjach i w tym roku jedzie... Sama z koleżanką... Dla mnie masakra...
Jest mi z Młodym ciężko, ale jakoś dajemy radę, Tosia pomaga, idzie przeżyć. A za miesiąc chyba znowu pojedziemy nad morze, tym razem z moimi rodzicami :-)
Jest mi z Młodym ciężko, ale jakoś dajemy radę, Tosia pomaga, idzie przeżyć. A za miesiąc chyba znowu pojedziemy nad morze, tym razem z moimi rodzicami :-)
bada m.
Fanka BB :)
Gratki dla Miłoszka
u nas też króluje nurofen lub czopki paractamol
u nas też króluje nurofen lub czopki paractamol
Dziękuję dziewczyny ;-) okazało się, że W. pojechał do apteki kupił jakiś paracetamol i coś jeszcze, ale gorączka spadła, za to ma już obok dziaslo spuchnięte i idzie drugi ząbek... Co za pech, będę musiała dwa prezenty kupić ale od dziadków już 100 mały zgarnął za ząbka B-)
MommyTigger
Kasia gratulacje
U nas dalej ząbków nie ma, mały się wkurza, gryzie, slini a zębasów ni widu ni słychu ;-)
W domu remont i na wygnaniu jesteśmy, nowe miejsce i mały już ma problemy z zasypianiem, coś mu się tu nie podoba. Ale na weekend w domu już będziemy
U nas dalej ząbków nie ma, mały się wkurza, gryzie, slini a zębasów ni widu ni słychu ;-)
W domu remont i na wygnaniu jesteśmy, nowe miejsce i mały już ma problemy z zasypianiem, coś mu się tu nie podoba. Ale na weekend w domu już będziemy
reklama
jenn200818
U nas też ślinienie, gryzienie ale zębów póki co nie widać.. ;-)
Za to umieramy z gorąca :-)
Zazdroszczę Wam, że niektóre nasze forumowe dzieci tak pięknie zaczynają raczkować.. U nas jeszcze chyba kawał czasu, Piotruś nie kapuje, że aby się podnieść na czworaka to trzeba równocześnie głowę do góry i tyłek do góry. U niego działa zasada, że albo jedno w górze albo drugie Hm zastanawiam się jak mu pomóc..
Za to umieramy z gorąca :-)
Zazdroszczę Wam, że niektóre nasze forumowe dzieci tak pięknie zaczynają raczkować.. U nas jeszcze chyba kawał czasu, Piotruś nie kapuje, że aby się podnieść na czworaka to trzeba równocześnie głowę do góry i tyłek do góry. U niego działa zasada, że albo jedno w górze albo drugie Hm zastanawiam się jak mu pomóc..