reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
nulini nie strasz mnie prosze ;) my w sumie nie mieliśmy postu póki nie wylądowałam w szpitalu. teraz kategoryczny zakaz no i pewnie póki krwaik się nie wchłonie lub do samego końca. nie wiem jeszcze

Pomysły na obiad mam na najbliższy tydzień dzięki Wam.

A u mnie dziś zupa a la pizza:-D Robię pierwszy raz więc jeszcze nie wiem czy polecam. A córcia ma zupę warzywną i pierwszy raz wprowadzam paprykę. Zobaczymy jak damie podejdzie.

Agulqa u mnie po porodzie też długo bolało jak ch.....

Mama Blogerka, no to gratuluję :-D

Mój drugi i trzeci "pierwszy" raz był ok, ale może dlatego, że przerwa długa, jakoś tak przy nieprzespanych nocach libido spadło do 0 i czekaliśmy aż niemowlak będzie miał choć jedną przyzwoicie długą drzemkę :laugh2:

Oho... młoda marudzi... Drzemka jej się opóźnia, ale wolę by zasnęła w wózku, skoro mam dziś wojaże... :baffled:

Ostatnia edycja:
Tasia - Twoja Mała jeszcze nie je wszystkiego? U mnie na szczęście już dawno odeszło gotowanie osobnych posiłków Pulpetowi - wcina to co my. :)

Te, które już rodziły, macie zdjęcia swoich maluchów kilka - kilkanaście dni po porodzie? Ja znalazłam na komputerze tylko jedno, Młody miał jakieś 3 tygodnie a wyglądał tak:

1385953_665563293476443_850335882_n.jpg

Załączniki

• 1385953_665563293476443_850335882_n.jpg
    1385953_665563293476443_850335882_n.jpg
    15,2 KB · Wyświetleń: 23
Nie widzę zdjęć. Mam, mam jakieś ;) :)

Spróbuj insert image i wybierz plik. Może za duży rozmiar czy coś?

Nieobecna niestety jest z nami alergia i muszę pilnować co i jak. Dlatego na czas diagnozy wstrzymałam wprowadzanie nowości. A gotuję różnie. Czasem razem czasem osobno zależy co my jemy na obiad. Dziś w zupie główną rolę mają pieczarki więc przed dodaniem odlałam wywar i część mięsa w drugi garnek.

edit: zdjęcie widzę. Śliczny bobas.

agulqa, nie straszę, mówię, jak było u mnie ;-) Odwlekałam "pierwszy raz" po porodzie, bo tak się bałam i później kilka tych "pierwszych razów" to był strach, zamiast przyjemności...

nieobecna, ja mam na Facebooku cały przegląd po porodzie :-D

reklama
NIEOBECNA - śliczny maluszek !

ja mam masę zdjęć bo interesuje się fotografią więc Nina to ma tego multum z każdego miesiąca :-p ;-)
ae2c1ae1f2de6b4emed.jpgtu pierwsza kąpiel :-D 4 dni po porodzie ;-)
DSC03502.jpga tu misiu jakoś 4 miesiące miała ;-)

Załączniki

• ae2c1ae1f2de6b4emed.jpg
    ae2c1ae1f2de6b4emed.jpg
    34,6 KB · Wyświetleń: 29
  • DSC03502.jpg
    DSC03502.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 25
Do góry