reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Suseł ja ostatnio kupiłam w lidlu tą dynię, ale po otwarciu przywitał mnie smród takiej rozkladajacej się ryby i dziwna galaretowata konsystencja i nie dawałam i jakoś nie mam przekonania do tej dyni ogólnie...

reklama
Ja nie chce dawac swojemu nic ze sloiczka, mamy juz sprzet, bede mu sama przygotowywac posilki. Cholera wie, co w tych sloiczkach jest. Chemia, chemia I jeszcze raz chemia. Dla mnie fast foody sloiczkowe to tylko w razie w, jak malego megaglod zlapie a nie bedzie nic pod reka, ale caly czas bym go tym nie faszerowala. W ogole te zarcie ze sloiczkow capi czyms dziwnym :(

Mi by się przydał jakiś dobry blender, bo ten, który mam to jest za słaby, w sensie ciężko jest zrobić idealną gładką masę, a jak tylko pojawi się grudka to mój mały czort się dławi zaraz...

P.s. Wszystkiego dobrego z okazji naszego święta :-)

Ostatnia edycja:
Indi ja uważam akurat odwrotnie.nie mam dostepu do warzyw ekoligicznych a te kupne w sklepach czy na bazarze to sama chemia właśnie pryskana.dlatego wole dać słoiczek bo one przechodzą liczne kontrole norm żywieniowych.

Wszystkiego naj dla Nas mamusiek :happy::happy::happy: dziś mija rok jak zobaczyłam pierwszy raz Gniewka na usg-miał 1 cm :-) a dziś ma 71 cm :-D ja nie popadam w skrajności,pierwszą podałam marchewkę ze słoiczka,a teraz gotuje swoją zupkę (ziemniak,marchew,kawałek selera i pietruszki+łyżeczka masła) ale wiadomo nie zawsze się chce lub ma się warzywa w domu,a wszystko jest dla ludzi :tak:

Słoiki nie są złe :-) Ale jaka mam satysfakcję jak sama ugotuje :p
Wszystkiego najlepszego mamusie :-) Dzis po raz pierwszy mogę świętować :-)

Bada, Wera tez ma 71cm :-)

reklama
My mamy dostep I to calkiem niedaleko od nas. Latem zawsze kupujemy od nich swieze owoce I warzywa, smakuja o wiele lepiej niz te z marketu :)

Do góry