reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Suseł ja ostatnio kupiłam w lidlu tą dynię, ale po otwarciu przywitał mnie smród takiej rozkladajacej się ryby i dziwna galaretowata konsystencja i nie dawałam i jakoś nie mam przekonania do tej dyni ogólnie...

reklama
Ja nie chce dawac swojemu nic ze sloiczka, mamy juz sprzet, bede mu sama przygotowywac posilki. Cholera wie, co w tych sloiczkach jest. Chemia, chemia I jeszcze raz chemia. Dla mnie fast foody sloiczkowe to tylko w razie w, jak malego megaglod zlapie a nie bedzie nic pod reka, ale caly czas bym go tym nie faszerowala. W ogole te zarcie ze sloiczkow capi czyms dziwnym :(

Mi by się przydał jakiś dobry blender, bo ten, który mam to jest za słaby, w sensie ciężko jest zrobić idealną gładką masę, a jak tylko pojawi się grudka to mój mały czort się dławi zaraz...

P.s. Wszystkiego dobrego z okazji naszego święta :-)

Ostatnia edycja:
Indi ja uważam akurat odwrotnie.nie mam dostepu do warzyw ekoligicznych a te kupne w sklepach czy na bazarze to sama chemia właśnie pryskana.dlatego wole dać słoiczek bo one przechodzą liczne kontrole norm żywieniowych.

Wszystkiego naj dla Nas mamusiek :happy::happy::happy: dziś mija rok jak zobaczyłam pierwszy raz Gniewka na usg-miał 1 cm :-) a dziś ma 71 cm :-D ja nie popadam w skrajności,pierwszą podałam marchewkę ze słoiczka,a teraz gotuje swoją zupkę (ziemniak,marchew,kawałek selera i pietruszki+łyżeczka masła) ale wiadomo nie zawsze się chce lub ma się warzywa w domu,a wszystko jest dla ludzi :tak:

Słoiki nie są złe :-) Ale jaka mam satysfakcję jak sama ugotuje :p
Wszystkiego najlepszego mamusie :-) Dzis po raz pierwszy mogę świętować :-)

Bada, Wera tez ma 71cm :-)

reklama
My mamy dostep I to calkiem niedaleko od nas. Latem zawsze kupujemy od nich swieze owoce I warzywa, smakuja o wiele lepiej niz te z marketu :)

Do góry