Suseł ja ostatnio kupiłam w lidlu tą dynię, ale po otwarciu przywitał mnie smród takiej rozkladajacej się ryby i dziwna galaretowata konsystencja i nie dawałam i jakoś nie mam przekonania do tej dyni ogólnie...
reklama
Ja nie dawałam dyni.
Dziewczyny, fajne przepisy na zupki: Przepisy dla niemowlaka - Zupki dla niemowlaka | Baby online
Dziewczyny, fajne przepisy na zupki: Przepisy dla niemowlaka - Zupki dla niemowlaka | Baby online
Ja nie chce dawac swojemu nic ze sloiczka, mamy juz sprzet, bede mu sama przygotowywac posilki. Cholera wie, co w tych sloiczkach jest. Chemia, chemia I jeszcze raz chemia. Dla mnie fast foody sloiczkowe to tylko w razie w, jak malego megaglod zlapie a nie bedzie nic pod reka, ale caly czas bym go tym nie faszerowala. W ogole te zarcie ze sloiczkow capi czyms dziwnym
Mi by się przydał jakiś dobry blender, bo ten, który mam to jest za słaby, w sensie ciężko jest zrobić idealną gładką masę, a jak tylko pojawi się grudka to mój mały czort się dławi zaraz...
P.s. Wszystkiego dobrego z okazji naszego święta :-)
P.s. Wszystkiego dobrego z okazji naszego święta :-)
Ostatnia edycja:
Indi ja uważam akurat odwrotnie.nie mam dostepu do warzyw ekoligicznych a te kupne w sklepach czy na bazarze to sama chemia właśnie pryskana.dlatego wole dać słoiczek bo one przechodzą liczne kontrole norm żywieniowych.
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Ja też wolę dać słoiczek, niż warzywa z marketu, a nie mam nikogo, kto hoduje swoje warzywka, żeby mieć 100% pewności, że nie pryskane czy coś...
bada m.
Fanka BB :)
Wszystkiego naj dla Nas mamusiek dziś mija rok jak zobaczyłam pierwszy raz Gniewka na usg-miał 1 cm :-) a dziś ma 71 cm ja nie popadam w skrajności,pierwszą podałam marchewkę ze słoiczka,a teraz gotuje swoją zupkę (ziemniak,marchew,kawałek selera i pietruszki+łyżeczka masła) ale wiadomo nie zawsze się chce lub ma się warzywa w domu,a wszystko jest dla ludzi
reklama