reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

reklama
Indi, początki bywają trudne, później jest już tylko lepiej... no na pewno inaczej ;-) Ja łyżkę stołową dałam wczoraj kleiku na 50 ml mleka, ale dałam jej ok czterech łyżeczek, a po tym mleko normalnie z butli. Kleik ryżowy to chyba jest najlżej strawny na początek. Tylko tyle, że zagęszcza.

Indi to stachu tak samo, ciuchy na 6-9msc są na styk

Susel super ze wszystko ok!

Nulini ja robię gęstą i stachu łyżeczką je i jest zachwycony! Marchewkę tak np uwielbia że cały czas mi rękę szarpie i pyszczek otwarty bo on już od razu musi ;) konkrety dużo chętniej niż Mleko zjada więc jest szansa że na tym zrobi masę ;)

Nulini, jarnelam sie dopiero po wyjściu z przychodni. Pomacała brzuch, zajrzała do pyszczka i wyrok: zęby!
Na zielone kupy probiotyk raz dziennie.
Pochwale się, że młoda dzis obróciła sie na boczek. Mało brakowało by udało jej się na brzuszek :-) Mamusia jest mega dumna z córci.

Lay ja codziennie daje probiotyk,właśnie na lepsze kupy.ja kaszke/kleik zamierzam od razu łyżeczką dawać.jutro pierwsza marchewka bedzie,dzisiaj wsadziłam ją do krzesełka do karmienia tak na próbe,podobało jej sie.

Przepraszam, że się wtrącę, ale chciałabym zaprosić Was na mojego bloga, na którym kuszę rozdawanymi właśnie pięknymi ubrankami Lindex :)

Nowe logo i konkurs

konkurs1.png

I już uciekam :)

U nas kaszka z reguły na dobranoc, teraz zjadł aż 60ml, a tak normalnie to 140ml lekko wciąga i trzeba jeszcze dać 60ml mleka a i tak się budzi po 3h ;-) jesteśmy w trakcie zmiany mleka z ha na zwykłe i kupale takie piękne wreszcie zaczął robić, że to dziwne ale jestem dumna :p teraz po raz dziennie takie żółte,gdzie wcześniej raz na 3dni i zielone... odebrałam dzisiaj zamówienie z dozu z dentinoxem i pierwsza szczoteczka.. Ciekawe czy ten żel pomoże :-)

Dziewczyny czy ten Kleik to cos takiego? I to faktycznie sprawia, ze dziecko jest dluzej najedzone?

Załączniki

• 1431985914132.jpg
    1431985914132.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 42
reklama
Indi, tak, coś w ten deseń, chociaż u nas zupełnie nie działa, że Młody dłużej śpi, bo nawet po kaszce budzi się po 3 godzinach :wściekła/y:

Do góry