reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Masakra moj ma dzisiaj znowu jazdy w stylu ' nie zosrawiaj mnie samego nawet na minute bo zaplacze sie na smierc!'. Masakra, dopiero powa dnia a mi leb rozsadza!

Od kiedy moze byc to krzeselko nierozkladane? U 6 miesiecxnego juz sie Nada?

Ostatnia edycja:
reklama
my po szczepieniu. Waga 7200g tak że urodzeniowa prawie podwojona. Pediatra mówiła żeby przy KP diety jeszcze nie rozszerzać dopiero po 6mcu, tak że jeszcze troszke poczekamy.
Indi współczuje!
ja teraz jak taka ładna pogoda to mam dużo spokoju bo młody śpi w wózku w ogrodku ;)

Licja, tutaj nie zalecaja wprowadzania nowych pokarmow do 6 mca bez wzgledu na to, czy kp czy mm. Ja jakos tez nie widze potrzeby poki co. Kupilam ta kaszke ryzowa, ale widze, ze to tez jakos specjalnie nie pomaga, zeby dziec nocke przespal, wiec sie wstrxymujemy poki co.

Potwor spi :) darl sie, az wkoncu sam zasnal

U nas jazda z zębami na całego :baffled: Już się jeden rożek przebił i dzisiejsza nocka to był dramat i w dzień też jazdy takie, że aż się z płaczu zanosi prawie :baffled:

U nas to chyba nie chodzi o zeby, bo dwa dolne mu sie przebily bez wieksxych problemow. Juz bylo tak fajnie to znowu mu odbija. Caly dzien sie drze. Serio juz mam dosyc na dzisiaj.

U nas z zębami lipa :/ jeden ma taki ledwo ledwo widać że ząbek ale jest na tyle tylko że słychać jak łyżeczką się stuknie a tak to prawie nie widać i to już dawno wyszedł i więcej się nie wychyla :/ dziwne, i tylko ten jeden jest i nic poza tym

Cześć.
A my dziś mieliśmy wizytę u neurologa z małym. Wizyta trwała 40 minut, mały przebadany na wylot. Ja chciałam sprawdzić czy na pewno wszystko oki po tym porodzie strasznym. Babka mówiła że mały jest genialny :-) i robi już wszystko co 5-6 m dziecko. Ma silne mięśnie, wykazuje duży pęd rozwojowy i jest nie zwykle kontaktowy. Mały już siada, przewraca się z brzuszka na plecki i odwrotnie, bierze się do czworakowania. Jestem taka szczęśliwa. :-)

Karpanna, super! A co z tą asymetrią i piąstkami?

Ach te zęby. Ja póki co u Marka nic nie widzę. Ma dwa tygodnie by podtrzymać tradycję :-D Choć mam nadzieję, że jeszcze poczekają :-D

Jakieś chmury burzowe się zbierają...

Doggi, u nas też łyżeczką stuka :tak:

Indi, u nas na pewno zęby, bo po Paracetamolu cisza i spokój :tak:

karpanna, to u nas podobnie, Młody chce siadać, obraca się i na brzuch i na plecki, a jak leży na brzuszku, to dźwiga dupkę do raczkowania. I leżąc na brzuszku wyciąga łapki przed siebie i na boki po grzechotki, albo żeby pomacać szeleszczący obrazek :tak:

reklama
Do góry