reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

No właśnie Indi, matki nie raz przejechały się na tym, że dziecko niby ma spać dłużej po mm czy kleiku, a tu psikus :-) Choć często właśnie śpią dłużej.

9 godzina i już 18 stopni. To lubię :-D:-D:-D

reklama
to u mnie 23 :happy: miłego dnia
czy Wy też jesteście takie opalone,ja mam dłonie,twarz i dekolt jak po wczasach w bardzo ciepłych krajach:-pjeszcze chyba nigdy nie byłam tak opalona :-D to jak ja będę wyglądać po lecie

Bada ja też ręce twarz i dekolt mam opalone.
Muszę jakaś bluzkę na ramiączka dzisiaj wyciągnąć żeby wyrównać chociaż trochę hehe.
Dzisiaj Lila w końcu krótkie spodenki zalozyla.
Chciałam jej rampersa ubrać, bo dostała od mojej mamy, ale kurczę niby 74 a całą by się do niego zmiescila, bo to z hm a oni duża ta rozmiarowke mają.

Wczoraj w rossmanie kupiłam Lilce marchewkę i dzisiaj spróbuje jej dać.
Ostatnio dostała ziemniaka, ale była niewyspana i po 4 łyzeczkach padła hehe.

Ostatnia edycja:
U nas też dziś rampers 74 :-)

Ja też ręce, dłonie, twarz opalone... Mąż mówi, że ma w domu murzynkę... :baffled: A dłonie czasem tak suche i pomarszczone jak u babuszki. A czasem normalne :confused:

haha właśnie się od was dowiedziałam jak się nazywa to śmieszne ubranko co mam w szafie - czyt. rampers :D
u nas dziś 23 stopnie w słoneczku :)
My idziemy zaraz na szczepienie dowiem się wreszcie ile moje dziecie waży, ciekawe czy podwoił już urodzeniową bo na początku to przybierał na masie jak szalony - na pierwszym szczepieniu ważył 5700g .

dziś w nocy przeszedł samego siebie.. późno poszedł spać bo jak poszłam o 18 na fitness to mój H zaraz po kompieli go uśpił ;/ (nie czekając na mnie aż wrócę i dam młodemu jeść) twierdząc że sam zasną.. Tymon obudził się koło 20 i buszował z nami do jakiejś 22, obudził się o 2 obalił jednego cyca, drugiego cyca, zasnął koło 3 na moim brzuchu. Później pobudka o 5 i 7 no i już spać nie chciał..

ciekawe co dziś pediatra powie może zacznę już rozszerzać dietę.

Mój Tymon taki zadowolony z tych puzzlopianek - pełza, przesuwa się na plecach normalnie jak wskazówka w zegarku - a ile pisku przy tym :D daje mu pare dni i sie z plecków na brzuszek będzie przekręcał jak tak dalej pójdzie :)

Suseł super że u Jagody wszystko w porządku :)

Ja jeszcze rampersów nie zakładałam, bo co z tego, że ciepło, jak piździ nieziemsko :-:)-:)-(

Za to pajace i body mamy na 74 i serio, momentami mam wrażenie, że są przykrótkie :szok:

Lilson obaliła pół słoiczka marchewki!
I nawet się aż tak bardzo nie pobrudziła :-D

U nas dzisiaj wiatr, ale taki przyjemny.
Jak będziemy po starszaki szły to spacerkiem :-)

A oto dawno nie Wstawiają Lila :-D

Załączniki

• 1432027765443.jpg
    1432027765443.jpg
    16 KB · Wyświetleń: 54
HURRAAA!!!

Mam fotelik do karmienia taki, jak wrzucałyście, regulowany góra-dół i do pozycji leżącej :-D
Miałam kupić używkę, ale okazało się, że sąsiadka ma stelaż (pokrycie potargał jej syn) i dała mi go, ale się cieszę, 100zł zaoszczędzone, a przecież na ile ten fotelik, kilka miesięcy, bo później już nie potrzebny odchylany, a zwykły to ja mam :-D

Więc teraz mogę spokojnie kupić spacerówkę :-D

reklama
Do góry