reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

No my po szczepieniu ;-) nie było źle, mała ma 60cm i 5440 :-)

BADA faktycznie głupota :-/

O to fajnie ze piszecie o tej witaminie Ninie chyba tylko do roku dawałam to może znowu zacznę ;-)

reklama
Hej,

Mysza powinnaś dostać skierowanie do ortopedy. My mamy ten sam problem, dostaliśmy skierowanie do ortopedy i neurologa. U neurologa nie wyszło nic a ortopeda dała skierowanie na rehabilitację i teraz czekamy na przyjęcie. ;-)

Powinnaś dostać skieriwanie do neurologa,ja dzisiaj dostałam bo niby mało słabo sie podpiera na rekach...neurolog da skierowanie na rehabilitacje.my już po szczepieniu,Jagoda waż 6700gram i mierzy ok.66 cm wiec kawał bobasa.martwi mnie ten neurolog...ze starszą też chodziłam,miże to jacoś robie źle...pediatra powiedziała żemożemy już rozszerzać diete mimo żemy tylko kp wiec kupie kilka słoiczków i łyżeczki.

Suseł nie martw się, my byliśmy u neurologa na Rejtana (ponoć w mama i ja jest też dobry) i babeczka posprawdzała wszystkie odruchy małego, popukała mloteczkiem po nóżkach, rączkach, sprawdziła czy wodzi wzrokiem za zabawką itd. Stwierdziła, że Miłosz ma za słabe ramiona i rączki, pokazała w jaki sposób z małym ćwiczyć i resztę zostawiła dla rehabilitantów. Przemiła kobieta, a też się bałam;-)

My też mamy wizytę u neurologa bo mały ma lekką asymetrię ciała i zaciska piąstki. Boję się że czy poród nie zostawił swoich śladów ... Mamy wizytę we wtorek już.

Babeczki - mam pytanie Jaką polecacie farbę do włosów? Zależy mi żeby pokryła trwale siwe włosy:-(

Nigdy nie farbowałam włosów, doradźcie mi !!

Dobra wiadomość- młodsza córka dostała się do zerówki juhuuuuu

Ostatnia edycja:
Dzięki za odpowiedzi, trochę mnie uspokoiltacie :) witamina też kupiona.
Suseł nie tylko Ty masz przejścia ze swoją 4 latka.....:/
Indi czy po wyjściu ząbków Twój synek się zmienił? My mamy dwa zebory od zeszłego tygodnia i nadal różnie bywa, w dzień kiepsko śpi, we wózku dalej drze jape a każde z nią wyjście mnie przeraża także nie spaceruje z nią od tak jak każda mama z wózkiem tylko lecę szybko cos załatwić i do domu....

reklama
hello!

nie ogarniam! ;-);-) rozszerzanie diety, ząbkowanie, coraz llepsza sprawność fiz. mój dzieć dopiero 4 dni temu skończyl 3 miesiące. taki maluszek jeszcze. ani myślę o czymś innym niż mleko dla niej. zębów też jeszcze nie widać. sprawna jest jak na swój wiek ;-). znowu się w temat nie wstrzelę tak jak na końcówce ciąży, jak Wy już o kupkach, kolkach i nocnych karmieniach, a ja jeszcze z brzuchem :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

u mnie w tesco ostatnio było krzesełko do karmienia za 65 zł! takie HAUCK Krzesełko do karmienia ALPHA Plus white-washed | pinkorblue.pl

chcialam kupić, bo podobają mi się te drewniane, ale pudełko było otwarte i wyglądało jakby brakowało jakiegoś elementu :-(.

Do góry