reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

reklama
Laydeek, zdrowka dla Was wszystkich. Mam nadzieje, ze Cie nie rozlozy. Nie wiem , jak tam u Was, ale tutaj lato czuc, pogoda taka, ze szkoda by bylo chorowac I lezec w lozku.

Mysza, moj sie ostatnio jakis taki lepsiejszy zrobil, albo ja juz sie przyzwyczailam. Nie zauwazylam poki co, zeby byl jakis specjalnie bardziej marudny przez zeby, ale widze, ze go to wkurza I gryzie co sie DA. Od wczoraj jest jakis bardziej placzliwy, ale to chyba przez szczepionke, bo goraczkuje, zwlaszcza pod wieczor I w nocy. Ale serio, zeby jakos gorzej bylo przez zeby to nie zauwazylam.
Moj dziec ma Ostatnio taka faze, ze srednio za obcymi przepada, tzn usmiecha sie do nich, patrzy, Bada, ale jak ktos go wezmie na rece to sie drze. Najfajniej mu u mamy :) moze to jakis skok.

Sprite, tez widzialam tego typu krzeselja, ale oprocz tego, ze ladnie wygladaja to chyba o Kant dupy robic, jesli maja byc uzywane do karmienia takich calkiem malych dzieci, bo to ani wygodne, ani sie rozlozyc nie da. One juz sa chyba dla takich dzieci ktore juz same dobrze siedza. Nie wiem tak ni sie wydaje.

Dzieki dziewczyny!
Dzis juz troche lepiej. Wypiłam na wieczor drinka z mleka, miodu i czosnku i jej poprawa :-))
Pochwale sie, ze wczoraj przyszedł pojazd młodej
ImageUploadedByForum BabyBoom1431585569.833201.jpg

Jest super! Fajnie sie prowadzi, ma super torbę na ramie. W torbie kosmetyczka na pieluchy i nawet podkład do przewijania :-)
Super ciepły śpiworek na zimę, osłonka przeciwdeszczowa :-) no wszystko elegancko!
I lokatorka w wózku
ImageUploadedByForum BabyBoom1431585676.152997.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1431585569.833201.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1431585569.833201.jpg
    23,5 KB · Wyświetleń: 60
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1431585676.152997.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1431585676.152997.jpg
    30,6 KB · Wyświetleń: 63
Sprite super krzesełko :-D szkoda, że nie udało się kupić, też bym się bała że czegoś brakuje.

Karpanna klikasz "Insert Image" taka ikonka 'obrazek z drzewem'

Laydeek świetny wózek! :-)

Aaaa młodemu już 19 tydzień leci, jak nie piszę z kompa to suwaczków nie widzę :-D:-D ależ to leci, jeszcze troszkę i pół roku!

Megami :happy: nawet nie mów G jutro kończy 19 tydzień,też pomyślałam,że dziś szczepienie,a kolejne już na pół roku

Mój maleńtas też płacze i robi podkówki na niektòrych ludków -szczególnie na mojego młodszego brata ryczy nawet jak do niego mówi,a jak go weźmie na ręce to histeria,a i na moich rodziców też średnio reaguje (za to starszaki ich uwielbiają) coś mi się widzi że cycek rośnie :szok:

reklama
Do góry