Nulini
Po prostu szczęśliwa!
jeżyk, u mnie było tak samo, dwa pierwsze dni z butlą - ciężko, a teraz bez najmniejszego problemu butla na noc, a reszta cyc
My już po drugim szczepieniu, Młody waży 6700g.
Jestem w ciężkim szoku, bo zapłakał tylko przy trzecim wkłuciu (tym najboleśniejszym) i to dosłownie zapłakał i spokój
Pielęgniarka zachwycona, ale sama pamiętała, że Tosia też była taka dzielna ;-)
U nas wanienka też już za mała, czekam, aż Młody będzie sam siedzieć i wynosimy się do wanny.
Gondola też przyciasna, jak się już pogoda ustabilizuje, to przeskakujemy do spacerówki.
No i wczoraj poprałam ciuszki na 74, bo bodziaki i pajace przykrótkie...
A jeszcze dziś zaliczyłam ginekologa, mam receptę na tabsy, ale muszę poczekać na koniec karmienia i pierwszy okres, chociaż na USG gin powiedział, że na okres prędko się nie zanosi...
My już po drugim szczepieniu, Młody waży 6700g.
Jestem w ciężkim szoku, bo zapłakał tylko przy trzecim wkłuciu (tym najboleśniejszym) i to dosłownie zapłakał i spokój
Pielęgniarka zachwycona, ale sama pamiętała, że Tosia też była taka dzielna ;-)
U nas wanienka też już za mała, czekam, aż Młody będzie sam siedzieć i wynosimy się do wanny.
Gondola też przyciasna, jak się już pogoda ustabilizuje, to przeskakujemy do spacerówki.
No i wczoraj poprałam ciuszki na 74, bo bodziaki i pajace przykrótkie...
A jeszcze dziś zaliczyłam ginekologa, mam receptę na tabsy, ale muszę poczekać na koniec karmienia i pierwszy okres, chociaż na USG gin powiedział, że na okres prędko się nie zanosi...