reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Mój na cycku śpi od 20 do 1 lub 1.30 w nocy a potem co 2 h. Jak byłam w szpitalu na modyfikowanym spał tak samo więc to lipa że na sztucznym śpią lepiej.

Gochson - to wręcz super że tak daje Ci pospać.

Ostatnia edycja:
reklama
Nulini, wiem ze na USG widac grubosc blony, ale chodzilo mi o to, czy widac na zwyklym USG przez brzuch czy trzeba robic dowcipne USG.

Moj niewazbe czy zje 90 czy 150 I tak pi 3 godz jest znowu glodny. Moze zrec I zrec a I tak wazy ciut mniej niz powinien.
Czy Ktorys forumowy chlopiec juz przesypia nocki, czy tylko dziewczynkom.sie tak dobrze spi?

Moja śpi po 9-10 h i to przy karmieniu piersią.ostatni raz je tak ok.19.30 i budzi siew okolicach 5,dzisiaj było nawet o 5.20.Jagida dzisiaj pierwszy ra została bez nas z moją koleżanką,była grzeczna,nawet usneła tak jak trzeba.

reklama
Megami, moj ma taki sam rozklad spania co Twoj, tylko zasypia o 19. Czasami budzi sie o 1 na karmienie a czasami nie.

Jenn, jak Wam sie to udalo? Ile on zjada przed spabiem, zeby cala noc nie byc glodnym?

Ja chyba wlasnie dostaje okres, jakies cis co wyglada jak lekko rozowy sluz ze mnie zaczelo leciec.

Do góry