Ja teraz uwazam z kupowaniem zabawek dla mojego, bo wiele razy kupilam cos, co lezy I sie kurzy I zagraca nam chalupe. U nas maty to jedna wielka porazka. Zauwazylam, ze N nie lubi kezec na plecach I w ogole zabawki pozawieszane nad nim go wkurzaja. On lubi takie rzeczy, ktore mozna wziac, potrzasnac, wlozyc do paszczy, rzeczy ktore wydaja dzwieki. U nas teraz rzadzi krowa
reklama
bada m.
Fanka BB :)
indi rozumiem Cię doskonale ja teraz sprzedaje na allegro karuzelę fisher price z projektorem i pilotem,w ogóle się u nas nie sprawdza,jest cicha,ciężka (nie mogę jej przykręcić do kołyski) maskotki wiszą za wysoko i w ogóle nie fajna dla nas,prawie jej nie używaliśmy,mamy inną tanią i G jest nią zachwycony a te puzzle to konieczność,bo na czymś muszę go na tej podłodze położyć,bo na kanapie czy stole (uwielbia leżeć na stole) już jest niebezpiecznie
Bada super to krzesełko.
Ja dla żadnego z dzieciaków nie miałam zawsze na leżaczku karmiłam
Co do witamin to ja Lilce podaję D + DHA, też rybą zajeżdża, ale Lili jeszcze po niej nigdy nie rzygała.
Wczoraj była cuuuuudna pogoda.
Wyszłam z domu z Lilą przed 11 to dopiero przed 17 Ł ją do domu zabrał.
Mleko miałam w torbie więc jak zrobiła się głodna to na dworze butle dostała.
Nawet się opaliłam trochę
Dzisiaj też jest ciepło, ale strasznie duszno.
Z resztą zapowiadali na dzisiaj burze u nas, a szkoda bo dla mnie mogłoby być same takie dni jak wczorajszy:-)
Ja dla żadnego z dzieciaków nie miałam zawsze na leżaczku karmiłam
Co do witamin to ja Lilce podaję D + DHA, też rybą zajeżdża, ale Lili jeszcze po niej nigdy nie rzygała.
Wczoraj była cuuuuudna pogoda.
Wyszłam z domu z Lilą przed 11 to dopiero przed 17 Ł ją do domu zabrał.
Mleko miałam w torbie więc jak zrobiła się głodna to na dworze butle dostała.
Nawet się opaliłam trochę
Dzisiaj też jest ciepło, ale strasznie duszno.
Z resztą zapowiadali na dzisiaj burze u nas, a szkoda bo dla mnie mogłoby być same takie dni jak wczorajszy:-)
bada m.
alecta właśnie widziałam pogodę i u Ciebie jeszcze jest dziś ciepło,a u mnie dziś z 25 zrobiło się 12 stopni i mży
my też wczoraj na dworze cały dzień z tym,że raz na spacerze,a później to już we własnym ogródku
my też wczoraj na dworze cały dzień z tym,że raz na spacerze,a później to już we własnym ogródku
malinka009
Hej
co do wózka- mamy okropniaście okropny jeszcze po starszaku ale wiedziałam, że będziemy się wyprowadzać na wieś to po co mi jakiś wypas... tu na spacery wystarczy ale do ludzi z nim nie wyjadę Parasolkę musimy kupić bo na wakacje się przyda
Bada- krzesełko mega zaje***te
Unita- Twoje też fajne ale cholernie drogie
Jenn- przy dwuskładnikowych chyba nie powinno tak być.
Ja biorę jednoskł. Ovulan ale dopiero kończę pierwsze opakowanie, mąż nic nie wie... Ale jak mi powiedział, że w sumie to by chciał trzecie to na drugi dzień biegłam po receptę Zauważyłam, że jemu to by na rękę było- baba w domu, ugotuje, posprząta itd...
Okres przyszedł jak młoda miała 2 mce mimo że na cycku ale od skończonych 6tyg zaczęła spać w nocy i to pewnie dlatego
Bada- to Gniewko też z 2 stycznia ?
U nas dziś pada, w nocy burza- nie zdawałam sobie sprawy jak "inaczej" wyglądają pioruny na wsi zamiast spać oglądałam niebo, rewelacja
co do wózka- mamy okropniaście okropny jeszcze po starszaku ale wiedziałam, że będziemy się wyprowadzać na wieś to po co mi jakiś wypas... tu na spacery wystarczy ale do ludzi z nim nie wyjadę Parasolkę musimy kupić bo na wakacje się przyda
Bada- krzesełko mega zaje***te
Unita- Twoje też fajne ale cholernie drogie
Jenn- przy dwuskładnikowych chyba nie powinno tak być.
Ja biorę jednoskł. Ovulan ale dopiero kończę pierwsze opakowanie, mąż nic nie wie... Ale jak mi powiedział, że w sumie to by chciał trzecie to na drugi dzień biegłam po receptę Zauważyłam, że jemu to by na rękę było- baba w domu, ugotuje, posprząta itd...
Okres przyszedł jak młoda miała 2 mce mimo że na cycku ale od skończonych 6tyg zaczęła spać w nocy i to pewnie dlatego
Bada- to Gniewko też z 2 stycznia ?
U nas dziś pada, w nocy burza- nie zdawałam sobie sprawy jak "inaczej" wyglądają pioruny na wsi zamiast spać oglądałam niebo, rewelacja
bada m.
tak Malinka też z 2 stycznia najpierw byliśmy tu sami z 2 teraz już jest 3 bobasów
malinka009
Jezyk- jak Ty to zrobiłaś ? U nas wciąż katastrofa z butlą :-( Mm dosłownie wypluwa, moje też nie bardzo pociągnie z raz i pluje ( a przez odciąganie rozkręciłam laktacje i cycki mnie bolą i jeszcze bardziej mam dość karmienia) A może to wina smoczka- mamy 2 może za szybko leci ? Sama nie wiem...
Bada- ja miałam objawy porodu od wigilii, a że nie chciała wyjść przed świętami to powiedziałam młodej że teraz to ma poczekać do nowego roku ;-) i się udało. Termin na 9stycznia ale z racji cukrzycy chcieli mi 5 wywoływać, całe szczęście nie musieli
Bada- ja miałam objawy porodu od wigilii, a że nie chciała wyjść przed świętami to powiedziałam młodej że teraz to ma poczekać do nowego roku ;-) i się udało. Termin na 9stycznia ale z racji cukrzycy chcieli mi 5 wywoływać, całe szczęście nie musieli
bada m.
jeżyk no nieźle,że już wracasz do pracy szacun
malinka ja też od 22 grudnia prawie się nie ruszałam,co by w grudniu nie rodzić
malinka ja też od 22 grudnia prawie się nie ruszałam,co by w grudniu nie rodzić
reklama
Łał, w końcu Białystok najcieplejszym miastem Polski, przynajmniej dzisiaj Malinka, tak mi zapadło w pamięć to krzesełko, że żadne inne go nie przebiło, oglądałam w sklepie na żywo, porównywałam, były też takie za prawie 1200zł, ale to to już nie dla mnie. Maja już leży w krzesełku, bardzo jej się podoba, a ja się cieszę, bo nie muszę jej z leżaczkiem do kuchni nosić co chwilę
Ja też jeszcze nie mam okresu, ale nie dziwi mnie to specjalnie, po pierwszym dziecku musiałam całą serię zastrzyków przyjąć, by dostać
Jeżyk, ale Ty masz taką pracę w domu ? Nie musisz nigdzie jeździć ?
Ja też jeszcze nie mam okresu, ale nie dziwi mnie to specjalnie, po pierwszym dziecku musiałam całą serię zastrzyków przyjąć, by dostać
Jeżyk, ale Ty masz taką pracę w domu ? Nie musisz nigdzie jeździć ?
Ostatnia edycja: