reklama
Suseł, myślę że możesz zabrać dziecko.
Pisałam wcześniej, ale ucięło mi posta.
Czy Wasze dzieci tez tak podnoszą główkę jak lezą? Za każdym razem kiedy wyciągam mała z łóżeczka, ta wygina sie do przodu jakby chciała usiąść.
Pisałam wcześniej, ale ucięło mi posta.
Czy Wasze dzieci tez tak podnoszą główkę jak lezą? Za każdym razem kiedy wyciągam mała z łóżeczka, ta wygina sie do przodu jakby chciała usiąść.
Moja siejescze do siadania nie bierze inie podnosi sie,woli sie turlać na boki.teściowa właśnie stwierdzila by nie brać malej czyli domyślnie że ja mam zostać w domu....tylko że mam ja w d...,oni sąmało rodzinni bardzo wiec może dla niej tonormalne ale dla mnie nie...
Lay, moj tak robi. Strasznie sie rwuecdo siadania. Jak jest w pozycji polsuedzacej to brode tak przyciaga do klatki piersiowej, ze ledwo dyszy, ale prezy sie I chce usiasc. Mysle, ze to chyba nic zlego, dzieciaczki cwicA muesnie I przygotowuja sie do siadania
Susel, nie slyszalam o tych zabobonach, wiec nie wiem o co chodzi. Ja bym mojego nie brala z przyczyn czesto akustycznych, bo by zagluszyl ceremonie, ale Jagoda chyba jest OK, wiec chyba mozesz ja wziac.
Susel, nie slyszalam o tych zabobonach, wiec nie wiem o co chodzi. Ja bym mojego nie brala z przyczyn czesto akustycznych, bo by zagluszyl ceremonie, ale Jagoda chyba jest OK, wiec chyba mozesz ja wziac.
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Młody też się rwie do siadania, jak sprawdzamy odruchy ciągnąc za rączki, to cały się napina, żeby usiąść.
Leżąc na boczku już manewruje, żeby się obrócić na brzuch, więc zaczynamy z nim to ćwiczyć (wcześniej nie wykazywał chęci do tego turlania, natomiast obraca się z brzuszka na plecy ;-))
Leżąc na brzuszku prostuje już łapki, żeby się unieść jak najwyżej, no i podciąga kolanka pod brzuszek, jakby chciał już raczkować, Bąk jeden
Leżąc na boczku już manewruje, żeby się obrócić na brzuch, więc zaczynamy z nim to ćwiczyć (wcześniej nie wykazywał chęci do tego turlania, natomiast obraca się z brzuszka na plecy ;-))
Leżąc na brzuszku prostuje już łapki, żeby się unieść jak najwyżej, no i podciąga kolanka pod brzuszek, jakby chciał już raczkować, Bąk jeden
Suseł - jak chcesz być na ceremoni to spokojnie weź dziecko, bo czemu nie. Jak żegnałam mojego tatę to Julka była z nami ( cały czas spała w wózku a do spokojnych nie należała ).
Mój Oskar dostał dziś na 3 miesiączki nowy wóz. Pojechaliśmy do sklepu i wyjechałam Camarelo sevilla tak mi się spodobał. Mam nadzieję że nie będę żałować. Stary wózek sprzedaję bo mam go już dość.
Nawiasem mówiąc pojechaliśmy tylko zobaczyć te wózki dla kuzynki no i stało się wózek stoi u nas w pokoju :-)
Mój Oskar dostał dziś na 3 miesiączki nowy wóz. Pojechaliśmy do sklepu i wyjechałam Camarelo sevilla tak mi się spodobał. Mam nadzieję że nie będę żałować. Stary wózek sprzedaję bo mam go już dość.
Nawiasem mówiąc pojechaliśmy tylko zobaczyć te wózki dla kuzynki no i stało się wózek stoi u nas w pokoju :-)
Ostatnia edycja:
Nazwy mi nic nie mowia niestety, srednio sie znam na wozkach. Jak kupowalam swoj to chcialam tylko 3w 1, zeby starczyl od urodzenia az do samego konca, kiedy bedzie nam potrzebny. Ja mojego nawet nie wnosze do domu, tylko skladam I do bagaznika.
reklama
bada m.
Fanka BB :)
Indi u mnie też każde dziecko miało po 2 wózki,teraz mam niby super ,ale już myślę nad drugim ,lekkim do auta i na różne wycieczki (mój jest aluminiowy ,lekki,ale obszerny i nie zawsze się sprawdza,ale to do snu na spacerze idealny)
za to już kupujemy krzesełko do karmienia,znalazłam super rozkładane prawie na płasko z regulowanym podnóżkiem ,a że G nie lubi leżaczka to może krzesełko się sprawdzi,zresztą mamy ogród i chcemy zabierać go w krzesełku niech obserwuje świat
za to już kupujemy krzesełko do karmienia,znalazłam super rozkładane prawie na płasko z regulowanym podnóżkiem ,a że G nie lubi leżaczka to może krzesełko się sprawdzi,zresztą mamy ogród i chcemy zabierać go w krzesełku niech obserwuje świat