reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Ja pierwszy wózek dla Tosi miałam najtańszy 3w1 jaki był dostępny u mnie w okolicy i to był koszmar, bo był bardzo awaryjny. Później go sprzedałam i kupiłam używana spacerowke, która była w takim stanie, że po kilku dniach ją sprzedałam i kupiłam spacerowke Hummera. Dopiero to była miłość i teraz tylko dokupilam do tej spacerówki gondole i fotelik :-) czasem myślę o jakiejś leciutkiej parasolce, ale u nas taki wózek ma sens tylko do marketu, na mojej dzielni są takie chodniki, że trzeba mieć czołg...

Ja chce kupić teraz spacerówkę typu "parasolka". Łatwiej bedzie mi sie zabrać z całym tobołem. Pomimo tego, że mam auto typu combi, to spakowanie mojego camarelo (stelaż, gondola) i walizek graniczy z cudem :-) Nawet jak zamienię gondole na wersje spacerowa, to i tak bedzie masakra. Także na jakikolwiek wakacyjny wypad, łatwiej bedzie zabrać parasolkę :-)

Ja dla Niny mia£am wózrk od szwagierki,szybko zamieniłam go naparasolke składana.teraz mam mutsy i jrstem zadowolona.no i dalej mam tą parasolke.

A nie są ci nasi jeszcze za mali na parasolke? Ja pamiętam że olke wrzuciłem do parasolki jak miała około rok i mimo że już dawno chodziła siedziała itp w tej parasolce jakoś pokracznie siedziała :/

Ja nie lubię prowadzić parasolek i moim zdaniem dziecko nie ma tam wygodnie chyba że na krótkie wypady czy zakupy. Wolę już spacerówkę zwykła z pełną rączką.

Porobiły mi się afty w buzi czym mogę to zabić karmiąc piersią ??

Megami - od 3 miesiąca do końca karmienia piersią trzeba podawać wit D dziecku? Pytam Ciebie bo pamiętam że Ty na pewno karmisz naturalnie.

U mnie gorąco było już o 8 rano. Ja wożę małego w spodenkach i bluzce a pod spodem ma tylko bodziaka z krótkim rękawkiem no i letnia czapeczka. A Wy? Jak ubieracie swoje dzieci?

reklama
Do góry