reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Ja pierwszy wózek dla Tosi miałam najtańszy 3w1 jaki był dostępny u mnie w okolicy i to był koszmar, bo był bardzo awaryjny. Później go sprzedałam i kupiłam używana spacerowke, która była w takim stanie, że po kilku dniach ją sprzedałam i kupiłam spacerowke Hummera. Dopiero to była miłość i teraz tylko dokupilam do tej spacerówki gondole i fotelik :-) czasem myślę o jakiejś leciutkiej parasolce, ale u nas taki wózek ma sens tylko do marketu, na mojej dzielni są takie chodniki, że trzeba mieć czołg...
Ja chce kupić teraz spacerówkę typu "parasolka". Łatwiej bedzie mi sie zabrać z całym tobołem. Pomimo tego, że mam auto typu combi, to spakowanie mojego camarelo (stelaż, gondola) i walizek graniczy z cudem :-) Nawet jak zamienię gondole na wersje spacerowa, to i tak bedzie masakra. Także na jakikolwiek wakacyjny wypad, łatwiej bedzie zabrać parasolkę :-)
Ja nie lubię prowadzić parasolek i moim zdaniem dziecko nie ma tam wygodnie chyba że na krótkie wypady czy zakupy. Wolę już spacerówkę zwykła z pełną rączką.
Porobiły mi się afty w buzi czym mogę to zabić karmiąc piersią ??
Megami - od 3 miesiąca do końca karmienia piersią trzeba podawać wit D dziecku? Pytam Ciebie bo pamiętam że Ty na pewno karmisz naturalnie.
U mnie gorąco było już o 8 rano. Ja wożę małego w spodenkach i bluzce a pod spodem ma tylko bodziaka z krótkim rękawkiem no i letnia czapeczka. A Wy? Jak ubieracie swoje dzieci?
Porobiły mi się afty w buzi czym mogę to zabić karmiąc piersią ??
Megami - od 3 miesiąca do końca karmienia piersią trzeba podawać wit D dziecku? Pytam Ciebie bo pamiętam że Ty na pewno karmisz naturalnie.
U mnie gorąco było już o 8 rano. Ja wożę małego w spodenkach i bluzce a pod spodem ma tylko bodziaka z krótkim rękawkiem no i letnia czapeczka. A Wy? Jak ubieracie swoje dzieci?
reklama