reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Miłego dnia :happy:
Gniewko też zjada 90 ml i za nic nie chce większych porcji,dlatego w dzień je co 2 h,a w nocy wytrzymuje najpierw 5-6 h a później 3 i wraca do schematu co 2 h
I też od 5-6 już nie chce zbytnio spać ,wolałabym żeby później zasypiał a dłużej rano pospał :-p
A cisza jest bo dziewczyny na fb się przeniosły

reklama
Ja kąpie po jedzeniu tak po godzinie...Jagoda to najwiecej sjadła 120ml mojego odciahnietego mleka.wczoraj zasneła poźno bo o 22 ale w łóżeczku leżała od 20 i sama sie soba zajmowala.pobudka po 4 i poteprzrd 8 ja budzi£am bo musiałtśmy do przedszkola iść.pitem spacer,teraz dosypia na balkonie.

Hej dziewczyny
Trochę mnie nie było, ale to dlatego że odinstalowałam apke forum a przez chroma wchodzić mi się nie chciało ale jak widać nie wytrzymałam długo bez was ;-)

Tak nadrabiając zaległości doszlam do wniosku że u nas nie jest tak kolorowo, mała spi w nocy po max 3h a w.dzień drzemie co 2h cycoląc i do tego właśnie dostałam @ która mnie totalnie rozstroiła bo karmiąc tak często byłam przekonana że jej nie dostanę, czy ktoś jeszcze tak ma?

Zimno na Podlasiu jest cholernie oczywiście o połowę zimniej niż w całym kraju :-( nooo chybaam doła jednak przez @

A czy ktoś mi mógłby powiedzieć jak Was mam znaleźć na FB???

Ostatnia edycja:
Młody też tak o 6-7 wstaje już na dobre, ale to mi nie przeszkadza, bo sama nie lubię długo spać ;-)

U nas najpierw kąpiel, później cycolenie i tak po 20 Młody już śpi (Tosia też), pierwsza pobudka o 23, MAX o 24, później co 2-3 godziny...

Dziewczyny bardzo mi smutno ... mloda odrzuca cycka, nie wiem czemu bo z butelki prawie wcale jej nie karmiłam :/ ostatnio jestem zmuszona ... bo nie chce cycka i juz ... siedze i rycze jak popieprzona i cycki bolą bo nie chce mi sie odciągać :-(

To może karm ją bez butli, może zechce znów ssać, może to przejściowe trudne dni?

Mój o 6-7 też ma pobudkę, ale dośpimy do 8 jeszcze czasem na moim brzuchu ;) Gorzej z dziewczynami, 6 a one już wyspane, przez to słońce na pewno! AAAaaa tylko je uciszam, żeby jeszcze pokimać :no:

Megami szarpie się z nią od 2 tygodni myslałam, że to skok ... a to się chyba pańci dowidział cycuś :/ dziś w nocy się złamałam jak pierwszy raz butle podałam.

U nas pobudka też kolo 6-7.

reklama
Żelka, ale łapie Ci butelkę??? :szok:
Trochę mnie przeraziłaś, bo jakby Młody odrzucił cyca, to nie wiem, co bym zrobiła, bo on z butli pić nie umie w ogóle :no:

Megami, to u nas Tosia "śpioch", bo do 8 by spała, ale przeważnie o 7 się budzi ;-)

Do góry