reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Miłego dnia :happy:
Gniewko też zjada 90 ml i za nic nie chce większych porcji,dlatego w dzień je co 2 h,a w nocy wytrzymuje najpierw 5-6 h a później 3 i wraca do schematu co 2 h
I też od 5-6 już nie chce zbytnio spać ,wolałabym żeby później zasypiał a dłużej rano pospał :-p
A cisza jest bo dziewczyny na fb się przeniosły

reklama
Ja kąpie po jedzeniu tak po godzinie...Jagoda to najwiecej sjadła 120ml mojego odciahnietego mleka.wczoraj zasneła poźno bo o 22 ale w łóżeczku leżała od 20 i sama sie soba zajmowala.pobudka po 4 i poteprzrd 8 ja budzi£am bo musiałtśmy do przedszkola iść.pitem spacer,teraz dosypia na balkonie.

Hej dziewczyny
Trochę mnie nie było, ale to dlatego że odinstalowałam apke forum a przez chroma wchodzić mi się nie chciało ale jak widać nie wytrzymałam długo bez was ;-)

Tak nadrabiając zaległości doszlam do wniosku że u nas nie jest tak kolorowo, mała spi w nocy po max 3h a w.dzień drzemie co 2h cycoląc i do tego właśnie dostałam @ która mnie totalnie rozstroiła bo karmiąc tak często byłam przekonana że jej nie dostanę, czy ktoś jeszcze tak ma?

Zimno na Podlasiu jest cholernie oczywiście o połowę zimniej niż w całym kraju :-( nooo chybaam doła jednak przez @

A czy ktoś mi mógłby powiedzieć jak Was mam znaleźć na FB???

Ostatnia edycja:
Młody też tak o 6-7 wstaje już na dobre, ale to mi nie przeszkadza, bo sama nie lubię długo spać ;-)

U nas najpierw kąpiel, później cycolenie i tak po 20 Młody już śpi (Tosia też), pierwsza pobudka o 23, MAX o 24, później co 2-3 godziny...

Dziewczyny bardzo mi smutno ... mloda odrzuca cycka, nie wiem czemu bo z butelki prawie wcale jej nie karmiłam :/ ostatnio jestem zmuszona ... bo nie chce cycka i juz ... siedze i rycze jak popieprzona i cycki bolą bo nie chce mi sie odciągać :-(

To może karm ją bez butli, może zechce znów ssać, może to przejściowe trudne dni?

Mój o 6-7 też ma pobudkę, ale dośpimy do 8 jeszcze czasem na moim brzuchu ;) Gorzej z dziewczynami, 6 a one już wyspane, przez to słońce na pewno! AAAaaa tylko je uciszam, żeby jeszcze pokimać :no:

Megami szarpie się z nią od 2 tygodni myslałam, że to skok ... a to się chyba pańci dowidział cycuś :/ dziś w nocy się złamałam jak pierwszy raz butle podałam.

U nas pobudka też kolo 6-7.

reklama
Żelka, ale łapie Ci butelkę??? :szok:
Trochę mnie przeraziłaś, bo jakby Młody odrzucił cyca, to nie wiem, co bym zrobiła, bo on z butli pić nie umie w ogóle :no:

Megami, to u nas Tosia "śpioch", bo do 8 by spała, ale przeważnie o 7 się budzi ;-)

Do góry