reklama
MommyTigger
Fanka BB :)
Oj to choróbska u was, zdrówka! U nas też szpital przepełniony a lekarze oblężenie mają....
bada m.
Fanka BB :)
zdrówka dziewczyny dla dzieciaczków szkoda ich i Was też,bo chorubska są bardzo męczące
Długo mnie nie bylo. Wiosna idzie i zaczęłam powoli prace ogrodowe.
Nulini ja mam 167 ale nie nosze nic przed kolana. W sumie tej sukienki nie mierzyłam ale z góry założyłam ze jest za krótka. Jutro może uda się wstąpić do Orsay jak będę w Warszawie.
Susel robot taki
Kenwood Major KMM 063 Srebrny - Opinie i ceny na Ceneo.pl
Jest wielki, a mieszadła ma ogromne. Ale juz go lubię.
Dziewczyny jakie wkladki zakładacie? Te z hormonami, czy te drugie?
Któraś pisala, że jej nadżerka zniknęła. No właśnie jak to z nimi jest, bo ja w pierwszej ciąży miałam, potem poszłam i jak chciałam ją leczyć to juz jej nie było. A teraz w ciąży znowu była. Może się tak pojawiać i znikać? Nie chce mi się jej leczyć wiec wolę, żeby teraz tez zniknęła.
Zdrówka dla wszystkich chorujących. Kiedy wreszcie wiosna?
Nulini ja mam 167 ale nie nosze nic przed kolana. W sumie tej sukienki nie mierzyłam ale z góry założyłam ze jest za krótka. Jutro może uda się wstąpić do Orsay jak będę w Warszawie.
Susel robot taki
Kenwood Major KMM 063 Srebrny - Opinie i ceny na Ceneo.pl
Jest wielki, a mieszadła ma ogromne. Ale juz go lubię.
Dziewczyny jakie wkladki zakładacie? Te z hormonami, czy te drugie?
Któraś pisala, że jej nadżerka zniknęła. No właśnie jak to z nimi jest, bo ja w pierwszej ciąży miałam, potem poszłam i jak chciałam ją leczyć to juz jej nie było. A teraz w ciąży znowu była. Może się tak pojawiać i znikać? Nie chce mi się jej leczyć wiec wolę, żeby teraz tez zniknęła.
Zdrówka dla wszystkich chorujących. Kiedy wreszcie wiosna?
Ale tu cicho dzisiaj
Dziewczyny zdrowka dla Was I dla maluszkow.
Sylwi, mi znikla, wiec chyba moze. Ja myslalam nad wkladka bezhormonalna. Raz, ze jest na dluzej a dwa ze do hormonow die zrazilam. Nie wiem,czy te hormony we wkladce dzialaja tak samo jak te w tabletkach, ale jesli tak, to podziekuje
Dziewczyny zdrowka dla Was I dla maluszkow.
Sylwi, mi znikla, wiec chyba moze. Ja myslalam nad wkladka bezhormonalna. Raz, ze jest na dluzej a dwa ze do hormonow die zrazilam. Nie wiem,czy te hormony we wkladce dzialaja tak samo jak te w tabletkach, ale jesli tak, to podziekuje
U nas nocka najlepsza ze wszystkich do tej pory w szpitalu.
Po antybiotyku młoda nie kaszlała w nocy albo kaszlała tak, że tego nie słyszałam, i nawet nie musiałam jej gili odciągać.
Co prawda katar nadal jest, ale w porównaniu z tym co było jest i niebo lepiej
Po antybiotyku młoda nie kaszlała w nocy albo kaszlała tak, że tego nie słyszałam, i nawet nie musiałam jej gili odciągać.
Co prawda katar nadal jest, ale w porównaniu z tym co było jest i niebo lepiej
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Indi, jak tam Synuś? Nadal krzyczy?
Ja się o nockach nie wypowiadam, masakra, kiedy to moje dziecko zacznie normalnie spać
Ja się o nockach nie wypowiadam, masakra, kiedy to moje dziecko zacznie normalnie spać
reklama
Nulini, owszem tak. Chociaz czasem bardziej czasem mniej. Co do spania to juz sie przyzwtmycAjam pomalu do mysli, Ze wyspiny sie po smierci
A tak serio, to czytalam ostatnio artykul o high need babies ten o : http://www.askdrsears.com/topics/he...aby/high-need-baby/12-features-high-need-baby I to dokladny opis osobowosci mojego dziecka.
Poza tym mysle o zakonczemiu kp. On jest po nim ciagle glodny, wiec to nie ma sensu. Taka prawda, ze I tak podajemy mm, wiec kp yo takie karmienie dla picu. Chyba juz karmie bardziej tylko dlatego, ze mam czasami cycki przepelnione.
A tak serio, to czytalam ostatnio artykul o high need babies ten o : http://www.askdrsears.com/topics/he...aby/high-need-baby/12-features-high-need-baby I to dokladny opis osobowosci mojego dziecka.
Poza tym mysle o zakonczemiu kp. On jest po nim ciagle glodny, wiec to nie ma sensu. Taka prawda, ze I tak podajemy mm, wiec kp yo takie karmienie dla picu. Chyba juz karmie bardziej tylko dlatego, ze mam czasami cycki przepelnione.