reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Na słodkie to mnie ciągnie tak, jakbym w życiu nie jadła :-(
Jak widzę czekoladę, to aż mam ciarki i nie mam umiaru w żarciu :-(

A co do cyca, to nie znam się, ale Młody najpierw je łapczywie i sybko, później chwilę ciamka sutka jak smoczek i wtedy wiem, że nic nie leci, bo nie łyka, a po chwili znowu chłepta, ale ciągnie powoli i kur.ewsko mocno, czuję, jakby mi wnętrzności wysysał :baffled:

reklama
Bo to tłuściejsze mleko wolniej leci, czasem dzieci zbierają i dopiero przełykają, albo odpoczywają bo to męczące

Jagoda zazwyczaj ciągnie krótko i bardzo intensywnie ale czasami jak sie przyssie to ciągnie i ciągnie aż mi ręka cierpnie.nie chce zapeszać ale mam wrażenie że delicol pomaga,zrobiła właśnie big kupe i nawet bez płaczu.do tego preży sie i steka ale jakby mniej.a przecież odstawiłam inne krople żeby wiedzieć czy to pomaga.jade właśniena piwo z ludźmi z podyplomówki,M został z dziewczynami.nie zamierzam balować dłużej ale zawsze to coś.

Ja jestem glodna ale to dlatego, ze serio nie mam kiedy zjesc normalnego, pelnego posilku. Jedynie sniadanie udaje mi sie zjesc jako tako, a potem tylko jak mi sie udaje cos ugryzc :)wieczorem kiedy mlody spi staram sie juz nie jesc niczego poza czyms bardzo lekkostrawnym, wiec chodze spac taka polglodna.

Bylam dzisiaj u gina I z malym u ortopedy. Bioderka malego w porzadku. Ja juz tez,w pelni wygojona. Szwy praktycznie niewidoczne I nawet nadzerka mi znikla. Teraz zostalo tylko pomysle o jakies antykoncepcji, ale to chyba dopiero jak bede miec sile na seks :)

Ostatnia edycja:
A mnie piwiedzieli że wkładke dopiero pó£ roku po porodzie można...Jagoda wczoraj wieczorem zjadła jak nigdy najpierw 70 mlmojego odciagnietego mleka i 90 modyfikowanego bo ja byłam po piwie...i nic jej nie dokuczało w brzuchu...powalcze jeszcze z tym jej brzuchem z miesiac jak nie bedzie piprawy to przejde na mm.

Suseł mi gin mówił że po 3 mcach (jakoś tak).

Co jest Lilce, że są dziewczyny w szpitalu bo nie moge się doczytać? Zdrowia dziewczyny.

My mamy zapalenie oskrzeli, wzywałam dziś wizyte domową ... dobrze że bez gorączki i młoda ładnie zbajerowała pana doktora więc dostaliśmy antybola i wziewy do domku, ale w razie gorączki mamy pędem do szpitala. Tyle że jest takie obłożenie w szpitalach że odsyłają spowrotem do domu :/ jakiś wirus oskrzelowy panuje ponoć :sorry2:

reklama
Żelka no my właśnie z kaszlem i mega katarem leżymy.
U nas też bez gorączki i na początku miał być antybiotyk, ale później jak nasza pediatra usłyszała kaszel i charczenie to podarła receptę i kazała do szpitala jechać.
Czekamy na wyniki wymazu na rsv.
Eh w ogóle to tęsknię za dziećmi...
Jak pomyślę, że są tak daleko... :(

Do góry