Nocka troche słabsza niż zazwyczaj,budziła sie 2 razy o 23.30 i o 3.15.i po tym pierwszym budzeniu nie chciała zasnąć,w ogóle była strasznie pobudzona i dopiero M ją ululał.chyba za szybko zasneła i za mało sie najadła.teraz cycolimy znowu.płacze przy bąkach wiec coś jej zaszkodziło ale nie bardzo wiem co...dzisiaj znowu przychodzi położna z ośrodka zdrowia w sumie nie wiem po co.potem zaliczymy pewnie spacer bo pogoda ma być ładna.
reklama
jenn200818
Fanka BB :)
U nas pobudka o 2 i potem o 6, na chwilę zasną ale teraz coś się wybudził i kombinuje. Mamy dzisiaj szczepienie, trochę się boję..
femme fatal
Mama Ninki :)
Dzień dobry ;-)
U nas pobudki o 12-2-4-7 dzisiaj
I znalazłam chyba powód ulewan, teraz za każdym razem odciagam trochę tej pierwszej fontanny której Alicja nie ogarnia i dopiero jej daje i od dwóch dni ani razu nie ulala :-)
Nina już oddelegowana do szkoły a malutka śpi ;-)
Aza odważnie pokaż się koniecznie :-)
JENN powodzenia na szczepieniu!
Mcpearl super ze z ulewaniem postęp :-)
Często u was te położne u mnie była dwa razy i tyle teraz jest w razie czego pod telefonem i może przyjść jakbym chciała ale bez potrzeby nie biega
U nas pobudki o 12-2-4-7 dzisiaj
I znalazłam chyba powód ulewan, teraz za każdym razem odciagam trochę tej pierwszej fontanny której Alicja nie ogarnia i dopiero jej daje i od dwóch dni ani razu nie ulala :-)
Nina już oddelegowana do szkoły a malutka śpi ;-)
Aza odważnie pokaż się koniecznie :-)
JENN powodzenia na szczepieniu!
Mcpearl super ze z ulewaniem postęp :-)
Często u was te położne u mnie była dwa razy i tyle teraz jest w razie czego pod telefonem i może przyjść jakbym chciała ale bez potrzeby nie biega
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
U nas nocka standard - od 3 do 6 Potwór nie spał, tylko kwękał, jestem WYKOŃCZONA.
Teraz leży i się drze (ale to dosłownie DRZE WNIEBOGŁOSY), a ja olewam, bo nażarty i przewinięty, niech się drze.
Tyle dobrego, że mój tata ma wolne i zaprowadził Młodą do przedszkola, nie musiałam organizować wyprawy
Teraz leży i się drze (ale to dosłownie DRZE WNIEBOGŁOSY), a ja olewam, bo nażarty i przewinięty, niech się drze.
Tyle dobrego, że mój tata ma wolne i zaprowadził Młodą do przedszkola, nie musiałam organizować wyprawy
AZA pokaż się! Ja znów weszłam w etap zapyszczania ale znając mnie za jakieś 2 miechy znów zatesknie za krótkimi
Suseł mój prawie Zawał się wkurza przy bąkach i bekaniu bo nie lubi tego
Femme u mnie była 3 razy i we wtorek ostatni raz
A ja mam lenia dziś. Nie chce mi się z wyra ruszać. Poza tym miałam taki sen że jsk tylko T wróci to go zabije za ten sen
Suseł mój prawie Zawał się wkurza przy bąkach i bekaniu bo nie lubi tego
Femme u mnie była 3 razy i we wtorek ostatni raz
A ja mam lenia dziś. Nie chce mi się z wyra ruszać. Poza tym miałam taki sen że jsk tylko T wróci to go zabije za ten sen
izuchna
Zaangażowana w BB
Nocka kiepska chyba wcześniej przechwalilam że spi ładnie w nocy to postanowiła mi udowodnić że nie jest tak słodko. I to cholerne ulewaniem już już zasypia i się jej odbije i dupa historia się powtarza i ryk a z tygodnia na tydzień miało być coraz łatwiej ktoś powiedział ;-)
Nulini ja już do wypraw jestem przyzwyczajona.
Codziennie rano 3 ogarniam i do przedszkola jedziemy
U nas dzisiaj pierwsza pobudka była nie wiem o której, a później po 4 i ta już była ze stękaniem godzinnym.
Później młoda spała, a ja zaczęłam się ogarniać.
Ofkoz w międzyczasie się obudziła i zaczęła drzeć, ale Nikson stanęła na wysokości zadania i dawała młodej smoczek :-)
Zawiozłam dziecioki do przedszkola, udało mi się zjeść śniadanie, bo młoda zasnęła na leżaczku i zaraz sobie chyba drugą kawę strzelę.
W ogóle w sobotę przyjeżdża Doris z moją siostrą!
Muszę się w melise zaopatrzyć
Codziennie rano 3 ogarniam i do przedszkola jedziemy
U nas dzisiaj pierwsza pobudka była nie wiem o której, a później po 4 i ta już była ze stękaniem godzinnym.
Później młoda spała, a ja zaczęłam się ogarniać.
Ofkoz w międzyczasie się obudziła i zaczęła drzeć, ale Nikson stanęła na wysokości zadania i dawała młodej smoczek :-)
Zawiozłam dziecioki do przedszkola, udało mi się zjeść śniadanie, bo młoda zasnęła na leżaczku i zaraz sobie chyba drugą kawę strzelę.
W ogóle w sobotę przyjeżdża Doris z moją siostrą!
Muszę się w melise zaopatrzyć
agulqa_b
Fanka BB :)
Zazdroszcze postepu z ulewaniem
U mnie noc tragedia
Zasnal,o 23, pobudka o 1 i 3 a od 4 do 6 sie darl...
No i dzis powtorka, zalaczyl sie wyjec.
Nulinii rozumiem Cie doskonale
W ogole u mnie juz sie sprawdza male dziecko maly problem duze dziecko duzy problem ;-)
Robson im starszy tym trudniejszy ;-)
Ł wczoraj powiedzial, ze od 2 marca idzie na ojcowski
A ten palant menadzer mu powiedzial, ze jak pojdzie to raczej nie bedzie mial gdzie wrocic
U mnie noc tragedia
Zasnal,o 23, pobudka o 1 i 3 a od 4 do 6 sie darl...
No i dzis powtorka, zalaczyl sie wyjec.
Nulinii rozumiem Cie doskonale
W ogole u mnie juz sie sprawdza male dziecko maly problem duze dziecko duzy problem ;-)
Robson im starszy tym trudniejszy ;-)
Ł wczoraj powiedzial, ze od 2 marca idzie na ojcowski
A ten palant menadzer mu powiedzial, ze jak pojdzie to raczej nie bedzie mial gdzie wrocic
hej!
agulqa, to średnio . zresztą jak może coś takiemu powiedzieć skoro Ł ma prawo do tego urlopu!
izuchna, wiesz co, samo ulewanie itp. trudno. ale najgorsze, jak uda się odłożyć do spania, a nagle w łóżeczku się uleje i od razu czkawka. a czkawka = wybudzenie. i znowu cała procedura od nowa
Nulini, ja tak nie potrafię. z młodym też nie. wkurwiałam się w środku na maksa, ale mimo to nie potrafiłam go zostawić takiego wyjącego. w każdym razie rozumiem irytację, bo na mnie płacz niemowlaka też działa jak płachta na byka. ale takie prawo naszych dzieci ;-). niestety ostoją spokoju nie jestem
a cycka nie sprawdzam , czy pusty. nawet z flaka mleko leci, bo ono jest nieskończone. tyle, że wolniej i w sumie boleśniej dla mnie, bo czuję jak młoda ciągnie. dlatego jak już mam taki dyskomfort to zmieniam pierś na drugą.
femme, u mnie na ulewanie nie pomaga początkowe odciąganie :-(
położna u nas też była 2 razy. teraz pewnie gdybym zadzwoniła, to by przyszła, ale sama od siebie nie. tym bardziej, że jak to stwierdziła - już dawno nie miała tak szybkiej wizyty patronażowej, jak u nas
idzie ta wiosna?
miłego dnia ;-)
agulqa, to średnio . zresztą jak może coś takiemu powiedzieć skoro Ł ma prawo do tego urlopu!
izuchna, wiesz co, samo ulewanie itp. trudno. ale najgorsze, jak uda się odłożyć do spania, a nagle w łóżeczku się uleje i od razu czkawka. a czkawka = wybudzenie. i znowu cała procedura od nowa
Nulini, ja tak nie potrafię. z młodym też nie. wkurwiałam się w środku na maksa, ale mimo to nie potrafiłam go zostawić takiego wyjącego. w każdym razie rozumiem irytację, bo na mnie płacz niemowlaka też działa jak płachta na byka. ale takie prawo naszych dzieci ;-). niestety ostoją spokoju nie jestem
a cycka nie sprawdzam , czy pusty. nawet z flaka mleko leci, bo ono jest nieskończone. tyle, że wolniej i w sumie boleśniej dla mnie, bo czuję jak młoda ciągnie. dlatego jak już mam taki dyskomfort to zmieniam pierś na drugą.
femme, u mnie na ulewanie nie pomaga początkowe odciąganie :-(
położna u nas też była 2 razy. teraz pewnie gdybym zadzwoniła, to by przyszła, ale sama od siebie nie. tym bardziej, że jak to stwierdziła - już dawno nie miała tak szybkiej wizyty patronażowej, jak u nas
idzie ta wiosna?
miłego dnia ;-)
reklama
Agulqa tacy palanci najgorsi są :-/
A na ojcowski nie może mu zabronić iść przecież.
Ł ma jeszcze ojcowski do wykorzystania, ale.to chyba na święta sobie weźmie, bo do Włocławka chcemy jechać.
Z resztą jeszcze zobaczymy, bo jak od kwietnia na szkołę by szedł to wypoczynkowego nie wykorzysta więc ogólnie trochę tego urlopu będzie miał.
Właśnie dzwonili z przychodni i 4 marca mamy szczepienie.
Już mnie boli wszystko na myśl o tych wkłuciach...
Kurde miałam telefon na allegro wystawić i coś się zebrać nie mogę :-/
O Księżna się budzi trzeba cycka wystawić
A na ojcowski nie może mu zabronić iść przecież.
Ł ma jeszcze ojcowski do wykorzystania, ale.to chyba na święta sobie weźmie, bo do Włocławka chcemy jechać.
Z resztą jeszcze zobaczymy, bo jak od kwietnia na szkołę by szedł to wypoczynkowego nie wykorzysta więc ogólnie trochę tego urlopu będzie miał.
Właśnie dzwonili z przychodni i 4 marca mamy szczepienie.
Już mnie boli wszystko na myśl o tych wkłuciach...
Kurde miałam telefon na allegro wystawić i coś się zebrać nie mogę :-/
O Księżna się budzi trzeba cycka wystawić