reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Aza, super że odważyłaś się na taka zmianę i kciuki za zakup auta :-)

Doggi, najlepszego z okazji rocznicy :-)

Nulini, dobrze mieć dziadków po ręką, mój tata jak ma wolne to czasami albo siedzi u mnie i zagaduje małą a ja staram się podgarnąć chatę, albo zabiera Natalkę na dół, to ja zamiast odsypiać to nadrabiam forum :-)

Agulqa, co za palant, udusiłabym takiego, mój szef jest identyczny, był zły nawet że nie przyszłam do pracy i piątek przed ślubem a był akurat długi weekend, też mi się odgrażał że nie będę miała do czego wracać.
Mój mąż ojcowski chce wybrać w czerwcu na wakacje nad nasze morze chcemy jechać.

Alecta, my się szczepimy dzień później, też już mnie boli:-(

Dziś w nocy mogłam wg Natalki zegarek ustawić: 24,2,4,6 na szczęście butla i zasypiała szybko.

Babeczki karmiące mm lub mieszane, ile ml i co ile jedzą Wasze pociechy? Mała od jakiś 2-3 dni prawie co do minuty co 2 godz po 90ml a i 120ml też wciągnie.

U mnie też latanie po lekarzach, w poniedziałek znów kontrola u neurologa, pewnie dostaniemy skierowanie na usg przezciemiączkowe, potem ortopeda, szczepienia i znów neurolog. Na NFZ pierwszy wolny termin do neurologa to ok 4 miesiące, wzięłam najszybszy jaki się dało a w międzyczasie chodzimy prywatnie, chory system...

reklama
No właśnie ja też mam KiD w jednym, muszę kupić samą D...
Tosia dostawała te witaminy i nic, ale ona żadnych problemów nie miała, a ten Potwór taki wrażliwy :confused2:

Też właśnie farbę kupiłam na Allegro, miałam farbować dopiero na chrzciny, ale walę to, mam takie siwe, że patrzeć na siebie nie mogę :no:

My 5 marca z całą trójką jedziemy. Tzn.ja będę miała wyprawę. Franek do szczepienia a chłopaki na bilans. :)

Dziewczyny ile jest kłuć na NFZ bo nie pamiętam.

Goferek moja jak dostaje mm to zazwyczaj kolo 90 ml zjada czasem mniej.
Zalezy kiedy cyca jadla.
Wczoraj pobila swoj rekordk bo zjadla 90 ml mm i jeszcze 40 ml mojego odciagnietego, ale to glodna byla, bo jak zjadla po 6 tak pozniej dopiero po 9.

Aza jakie autko kupujecie?
Ja sie ciesze, ze my zakup mamy juz za soba.
Tym bardziej, ze tych naszych w benzynie to praktycznie nie ma wiec sie ciagle stresowalam czy znajdziemy.

Moj szef nigdy sie nie odgrazal, ale zawsze marudzil.
Dla niego to najlepiej jakbysmy w salonie 24/7 siedzieli i to za najnizsza krajowa bez zadnych premii.

Megami moja farba lezy i czeka na jutro zeby znalezc sie ja mojej glowie.
Kurde super sa te czerwienie, ale tak szybko sie spieraja.
Co 2 tyg musze farbowac :/
No, ale na razie koloru nie chce zmieniac, bo mi odpowiadają te szalone czerwienie :D

Jeżyk 3 wkłucia są.

Ostatnia edycja:
goferek mój obżartuch to je 120 ml a czasem zdarza mu się jeszcze do tego wypić dodatkowe 30 ml.. Jak karmię piersią to pół godziny z cycka i jeszcze 60 albo 90 ml mm czasem wciągnie..

Jezyk,to u nas tak wyprawa 6 narca:szczepienie,bilans i mój dentysta.położna była wszystko w pirządku,jescze raz ma przyjść...a Jagida nie śpi od 3 godzin prawie...ale przynajmniej nie p£acze...

alecta, ja swój naturalny kolor mam dość jasny i mysi, więc nie widać tak perfidnie odrostów :-D

Młody śpi jak zarżnięty, ale coś mu w brzuszku jeździ :wściekła/y:
I znowu pogoda nie nastraja do spacerów, buro, wieje, co za chu.jowizna :no:

reklama
Lila też śpi.
Aż boję się takie rzeczy pisać żeby nie zapeszyć hihi

Nulini u mnie na brazie też nie było widać odrostów, ale ja lubię jak kolor jest świeży.
Na upartego teraz też nie musiałabym farbować, bo tragedii nie ma :p

Do góry