reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Nulini ja już do wypraw jestem przyzwyczajona.
Codziennie rano 3 ogarniam i do przedszkola jedziemy :)

Biję pokłony przed takimi matkami, serio serio :tak:

sprite, ja też po czasie czuję, jak Młody ciągnie mleko i boli, ale wtedy sobie tłumaczę, że to właśnie ta gęsta śmietana leci :-D
Ja jestem cholernie niecierpliwa i generalnie nie lubię, jak moje dzieci płaczą, ale jak płaczą bez powodu, to olewam, bo nie chcę nauczyć ciągłego bujania na rączkach, a Młody już ma zapędy, żeby tego wymagać :no:

LASKI Z PROBLEMAMI BRZUSZKOWYMI!!!

Odstawiłyście witaminę K maluszkom???
Cholera, tak czytam i czytam i u kilku mam właśnie to witamina K była przyczyną bóli brzuszka maluszka i to przeważnie właśnie w nocy, między 3 a 6!!!
Ja już z diety nie bardzo mam co wyeliminować, bo nie sądzę, żeby to była aż taka nietolerancja mleka, Młody nie śpi na płasko, kupy i pierdy normalne, odbija po jedzeniu, a i tak te nocne jazdy...

reklama
Alecta późno to szczepienie. My mamy 26 lutego a Stachu młodszy od Lili

A ja idę na spacer zaraz piękna pogoda. Coraz fajniej jest. Nawet to słoneczko juz zaczyna fajnie przygrzewac :)

Doggi no późno, ale mi też się w sumie nie spieszy żeby młodą kłuć.
25ego mamy usg bioderek, 6 marca Nikola ma laryngologa.
Głowa mi pęknie od tych lekarzy.

Nulini oj tam pokłony :p
Wiesz ile ja czasem się nabluzgam zanim wyjdę :p

Doggi u nas wczoraj pięknie było, a dzisiaj znowu szaro i ponuro.

Mnie ostatnio korciło żeby włosy na krótko obciąć, ale się opamietałam i zrobiłam sobie jedynie leciutkiego boba i teraz niech rosną do sierpnia :-D

Też mnie korci, żeby z włosami zaszaleć, bardziej dla poprawy nastroju, niż chęci zmian, ale już raz obcięłam włosy do połowy pleców na jeża, never więcej...

Mnie też korcilo z włosami ale na szczęście przeszło :p

Agulqa- palant z tego szefa! Nie dajcie się

Nulini- ja już pisalam kiedyś że właśnie czytałam że wit. K powoduje kolki ale nie wiem ile w tym prawdy. Kacper nie dostawał i miał kolki pół roku, Cypek dostawał i nie miał w ogóle. :)

My byliśmy na badaniu i USG bioderek. Wszystko super!
No i młody na dworze czy w samochodzie nie ma kolek!!! Tylko w domu się drze!

Marzec też nam się zapowiada pod znakiem szczepienia, dentysty i ortodonty i zaś kasy znowu pójdzie!

U nas ola nie brała K i kolek nie miała Stachu bierze i kolek nie ma więc u nas teorua się nie Sprawdza i sprawdza zarazem ;)

Jezyk super ze biodra ok, to co kolejny piłkarz? :)

Sprite ja powiedzialam juz ł ze jak mu przed 2 marca da wypowiedzenie to ma nie podpisywac tykko do sadu ;-)

Ja tez nie umiem nie reagowac na wycie mlodego, ale rozumiem nulini bo moj ciagle wyje ostatnio

Alecta my na wielkanoc do kalisza :-)

Nulini ja mam kid w jednym. To przejsc na kilka dni na samo d?

Ja tez do sierpnia zapuszczam
Jedynie koncowki co jakis czas ciachne

Jezyk moj tez spazmow tylko w domu dostsje

Bo to jak ze skazą białkową pewnie. Część dzieci ma, część nie :-)

Muszę sobie kupić jakąś farbę, nie mogę patrzeć na ten mój mysi kolor...

reklama
My wielkanoc u siebie spędzamy, ale wigilia w tym roju obowiazkowo w wlc.
No chyba, ze nas mega zasypie, albo ktores z dzieciakow obloznie chore będzie, bo jedynie to jest w stanie mnie powstrzymać.

Ja czasem na placz mlodej tez nie reaguje, np jak musze Niksona do przedszkola uczesac :p
No przeciez moja corcia nie moze isc jak czupiradlo, zwlaszcza, ze tam chlopak na nia czeka ;P

Do góry