reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Leci czas leci...

Młody właśnie zjadł 'piątego' cycka i śpi - zmieniałam pierś 5 razy karmiąc do oporu tym co napłynęło. Już był zmęczony czuwaniem i padł. Oby trochę pospał. Korzystam i kładę się.

reklama
Jagoda usnęła bez problemu,dziwnie mi,aż kazałam M zmierzyć jej gorączke...oczywiście w normie...może ona ma skok w 6 tygodniu i go przesypia po prostu...u nad dziewczyny podpiete pod ubezpieczenie M.

Nulini - ja też właśnie właśnie się nad tym zastanawiałam i sprawdzałam czy leci jak mała darła cycka i zawsze coś jest więc doszłam do wniosku że jak leci za gęste to dziecka są zbyt leniwe żeby ssać bo jak przystawiam do drugiego to ciamka dalej.
Alicja drze się w niebogłosy dzisiaj nie wiem o co kaman ulała nadwyżkę pokarmu więc chyba nie jest głodna a może jest aż strach jej dawać więcej. Kupka była baczki byly więc kolka to raczej nie jest. To jest właśnie najgorsze z niemowlakami że niewiadomo czego chcą. Nic to bujamy dalej i walczymy ze smokiem 3majcie kciuki :-/

Sprite - ech mamy dokładnie to samo z tym ulewaniem po dziś dzień :-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Doggi zazdroszczę uśmiechów! Ja już nie mogę się doczekać aż moja będzie się świadomie śmiać :-)

Sprite o fuck **** by mnie strzelił :-D :p

Ja jeszcze chyba nie miałam pustego cyca :p karmię na zmianę i się nie zastanawiam nad niczym więcej :p ale u mnie już na szczęście nie ma twardych piersi jedynie jak pominę 2 karmienia ;-)

Hey, u nas dziś dzień bez ulewania i mam nadzieje, że tak zostanie :) Mały waży już 5,3 kg i robią mu się powoli konkretne parówy :) My wciąż szukamy auta i prawdopodobnie w sobotę pojedziemy w okolice Gliwic zobaczyć jedno. Powiem Wam, że mam nadzieje, że kupimy bo już mam dość jak mój mąż tylko siedzi i szuka.

Co do karmienia to robię jak Megami, sorawdzam który cycek bardziej pełen i ten daję. Z molą sklerozą nie jestem w stanie kontrolować który cycek był ostatnio.

Nulini zrobiłaś zdjęcie Tosi w nowym stroju?

Ostatnia edycja:
Agulqa ja też potrafię mieć oba miękkie ale zawsze któryś mniej miękki :) Jak małemu za mało to dorabiam mm :)

Wczoraj w ramach prezentu walentynkowe byłam u fryzjera i nawet po raz pierwszy zrobiłam sobie henne. Pani fryzjerce zaś dałam wolną rękę i z włosów do pasa mam lekko poniżej ramion. Mąż z domu nie wyrzucił to chyba może być :)

reklama
My właśnie cycolimy. Sama już nie wiem czy to dobrze, że ona budzi się na tyko jedno nocne karmienie...z ulewaniem postęp. Częściej podnoszę do odbijania i staram się głowę trzymać wyżej aniżeli tułów np przy przewijaniu.

Mała się najadła i teraz śpi na mnie. Niestety prawy cycek nadal twardy, a ona odmówiła jedzenia.

Aza, gratki odwagi z fryzurą :)

Do góry