reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
femme fatal - a próbowałaś herbatniki? Podobno dobrze jest zjeść ze 2-3 jeszcze w łózku, odczekać z 10 - 15 minut i dopiero wstać. Siostra twierdzi, że u niej takie coś znacznie zmniejszało mdłości.

Hej dziewczyny! Dzis dopiero dolaczylam do forum, oczywiscie z nudow jak i z tego by zdobyc troche cennych info ;-) termin wg miesiaczki mam na 7.01. Wg badania na 05.01. Mam krwiaka wielkosci 4cm, dzidzia ma 3,1cm. Czy ktoras z Was ma lub miala podobnyproblem? Biore duphaston i nospe, caly czas plamie na brazowa, krwiaka mam od 8tc. Jak to jest i bylo u Was?

euforia, super, że piszesz, cieszę się, że krwiak się wchłonął ;)

agulqa witaj! kilka dziewczyn niestety także ma ten problem.

Oj ja też pogryziona przez komary. A najlepsze to, że wybraliśmy się na spacer całą 4-ką, a tylko mnie pogryzły...

Dziś mam zamiar robić gołąbki... Też mi się zachciało na taką pogodę.. :p

Nieobecna a wiesz ze akurat jem haha a nigdy o tym nie słyszałam :p zobaczymy

Gosia dla was również zdrówka

Agulaqa - euforia miała krwiaka i się wchlonal pisała o tym ze 2 strony temu ;-)

Witaj agulqa! :) Ja też mam krwiaka (1,5 tygodnia temu miał 1,5 cm) i plamię od 2 tygodni i 2 dni + 1 dzień mocnego krwawienia. Wcinam duphaston 3 razy dziennie.

NIEOBECNA - :szok: a wiesz że mi lepiej po tych herbatnikach ...muszę się zaopatrzyć coś czuje że to będzie moje ulubione danie w najbliższym czasie :-D

Lecę na miasto jakieś sandały muszę Ninie kupić bo zeszłoroczne już zdeczko przymałe ;-) miłego dnia :-)

reklama
Witaj agulqa!
Zdrowia dla tych wszystkich chirowitek, mam nadzieje ze wszystko bedzie OK. Lece zaraz wyniki zrobic, bo czuje sue straaaaasznie slabiutko, a wieczorem bedziemy podgladac naszego robaczka :)

Do góry