reklama
nieobecna87
Fanka BB :)
agus123 - w takim razie zapytam lekarza czy mogę to zamienić. ja wszystkie leki (planowane) zamawiam w doz.pl i po 2 dniach odbieram sobie w dowolnie wybranej aptece - duża oszczędność, ceny czasem o kilka - kilkanaście % niższe, właśnie luteina jest po 3,2 zł.
niebieskie pudełko jest właśnie z familyservice, rejestrując się na ich stronie pod koniec ciąży dostaje się już jakieś próbki.
Zestaw prenatalny „Już wkrótce będę mamą” | Family Service
jeszcze bebilon - dostałam próbki mleka i białego misia
no i rossmann - ale to chyba jak ma się kartę, po urodzeniu dostała soczek i kupony zniżkowe, później obiadek i kupony zniżkowe i na roczek przytulankę i karty edukacyjne
niebieskie pudełko jest właśnie z familyservice, rejestrując się na ich stronie pod koniec ciąży dostaje się już jakieś próbki.
Zestaw prenatalny „Już wkrótce będę mamą” | Family Service
jeszcze bebilon - dostałam próbki mleka i białego misia
no i rossmann - ale to chyba jak ma się kartę, po urodzeniu dostała soczek i kupony zniżkowe, później obiadek i kupony zniżkowe i na roczek przytulankę i karty edukacyjne
Ostatnia edycja:
Hey,
ja wczoraj dostałam kolejne L4 więc się byczę. Powiedziałam już lekarzowi, że L4 chcę do końca bo pracuje przy ołowiu i nie ma problemu. W poprzedniej ciąży inny lekarz nie chciał mi dać L4 i latałam po różnych lekarzach.
Nulini zdrówka dla Tosi. Mój Konrad jak choruje to zaraz ma 40 stopni, utratę przytomności i drgawki. Za każdym razem woda w wannie nalana i nosimy Go co chwilę. Okropne są choróbska...
ja wczoraj dostałam kolejne L4 więc się byczę. Powiedziałam już lekarzowi, że L4 chcę do końca bo pracuje przy ołowiu i nie ma problemu. W poprzedniej ciąży inny lekarz nie chciał mi dać L4 i latałam po różnych lekarzach.
Nulini zdrówka dla Tosi. Mój Konrad jak choruje to zaraz ma 40 stopni, utratę przytomności i drgawki. Za każdym razem woda w wannie nalana i nosimy Go co chwilę. Okropne są choróbska...
femme fatal
Mama Ninki :)
Nieobecna - no to niezle poświęcenie męża tez ostatnio bavarie na grillu piłam pyszna
Ale świetny plac zabaw!
Nulini - zdrówka dla córci!
Ale świetny plac zabaw!
Nulini - zdrówka dla córci!
bada m.
Ja piłam w niedzielę Warkę Radler 0,0% cytrynową ,nawet ,nawet :-)
femme fatal
I wysłałam za szybko na tel nie umiem edytować wiec będzie jedno pod drugim
Malinka - u nas te piwa.w żabce są ;-) u nas wyjątkowo komarów aż tak na szczęście nie ma
A ja witam z mega mdlosciami :-/ aż boję się wstać bo chyba od razu kibel zalicze :-/
Malinka - u nas te piwa.w żabce są ;-) u nas wyjątkowo komarów aż tak na szczęście nie ma
A ja witam z mega mdlosciami :-/ aż boję się wstać bo chyba od razu kibel zalicze :-/
euforia
Zaciekawiona BB
HEJKA :-) Mam chwilkę więc postanowiłam do was zajrzeć Mam nadzieję, że u was wszystko dobrze, i wszystkie obawy jakie niektóre z was miały już przeszły w niepamięć U mnie ok, czuję się coraz lepiej, dzidziuś rosnie zdrowo, krwiak się wchłonął,nie ma juz po nim śladu właśnie zaczęłam 10tc i mam termin wyznaczony na 15. Teraz trochę zabiegana dużo załatwiania, papierków, jeżdzenia trochę meczace ale uciesze sie jak bede mogla spokojnie klapnąć na tyłku i odetchnąć, do tego pogoda daje we znaki jest mega gorąco, ale lepiej tak niż jakby miało padać w koncu lato idzie Mam nadzieję że jak się uporam ze wszystkim to bede mogla spokojnie do was wrocic, teraz nawet nie mam kiedy was podczytać. Pozdrawiam cieplutko
nieobecna87
Ta warka radler 0% to chyba nowość jest, bo wcześniej jakieś tam minimalne procenty miała? będę musiała spróbować, chociaż wolę normalne piwa niż smakowe
femme fatal- mam nadzieję, że mdłości szybko miną u mnie na razie ok - ale poranne mdłości przychodzą dopiero koło 15 - 16 dlatego korzystam i jako, że Mąż zapomniał mi wczoraj kupić chleb, to na śniadanie wcinam sałatkę z kuskusa, kukurydzy i tuńczyka - nic innego w domu nie ma
euforia - dla Ciebie również pozdrowienia, cieszę się, że wszystko ok
femme fatal- mam nadzieję, że mdłości szybko miną u mnie na razie ok - ale poranne mdłości przychodzą dopiero koło 15 - 16 dlatego korzystam i jako, że Mąż zapomniał mi wczoraj kupić chleb, to na śniadanie wcinam sałatkę z kuskusa, kukurydzy i tuńczyka - nic innego w domu nie ma
euforia - dla Ciebie również pozdrowienia, cieszę się, że wszystko ok
Nulini zdrówka duzo dla was, my tez chorzy ale zapalenie krtani. Wczoraj antybiotyk dostal Jaś.
Jej z tymi komarami to plaga chyba wszędzie! Jakaś makabra, wystarczy wyjsc na moment i juz ciachają na maksa.
Ja tez z Bebilonu dostawałam, w rossmanie warto sie rejestrowac i kupowac na ta kartę rossne bo mozna miec nawet 10% znizki na produkty dla dzieci.
Jak gorąąąąąąco!
Jej z tymi komarami to plaga chyba wszędzie! Jakaś makabra, wystarczy wyjsc na moment i juz ciachają na maksa.
Ja tez z Bebilonu dostawałam, w rossmanie warto sie rejestrowac i kupowac na ta kartę rossne bo mozna miec nawet 10% znizki na produkty dla dzieci.
Jak gorąąąąąąco!
reklama
femme fatal
Euforia - super ze wszystko dobrze! :-) najważniejsze że krwiak poszedł w niepamięć :-)
Ja właśnie problem mam okropny ze śniadaniem.bo musze zjeść a nie chce wszystko mnie odrzuca :-(
Ja właśnie problem mam okropny ze śniadaniem.bo musze zjeść a nie chce wszystko mnie odrzuca :-(