reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2015

Miłego dzionka dziewuszki :-) jestem dzisiaj jakaś zła,nie wiem czemu :sorry:
Upał niemiłosierny już o 7 -32 stopnie,życzę udanych wizyt a leżącym dużo cierpliwości :tak:

reklama
malinka - Twój syn ma na imię Gustaw? Pięknie! Takie stare i rzadko spotykane imię. :)

Tak :tak:

jezyk- wypoczywaj !

McPearl- ja będę zamawiać wino bezalkoholowe takie dla kobiet w ciąży, kierowców i "dietujących" piłam kiedyś u koleżanki i w smaku identyczne ;-) a mam kilka znajomych ciężarnych które muszę odwiedzić więc zabiorę w prezencie taką buteleczkę ;-)myślę, że lepsze niż czekoladki :cool2: a piwko w takie upały to akurat, ale nie mam siły szukać... może małża wyślę :sorry::-p

Femme- witaj :tak:

nieobecna- he he to miał biedaczek wycieczkę :-D

Nulini- zdrówka dla Tosi !!!

Ewa- daj znać !!!

Wczoraj około 17 poszłam do sklepu- wróciłam z tysiącem pogryzień ! Czy u was też jest tak plaga komarów !!!! Fakt, że mieszkam blisko parku i do sklepu muszę przejść przez ten park ale bez przesady żeby bez żelaznej zbroi nie było szans na bezpieczne przejście.... :szok::szok::szok:

Ostatnia edycja:
Ojjj, u nas to samo z komarami - wczoraj Młody wrócił z Mężem ze spaceru do lasu oboje pogryzieni. Więc na wieczornej wycieczce przy okazji kupił coś na komary. :) I do tego trzeba uważać na kleszcze - zaczyna się codzienne, dokładne oglądanie całego ciała.

malinka - wczoraj wspomniałam mojemu Mężowi o imieniu Gustaw - spodobało mu się (zwłaszcza, że mój kochany Tatuś ma tak na imię) :)

malinka, WINO BEZALKOHOLOWE??? Gdzie??? Gdzie??? Pokaż, bo już mam ślinotok!!!

U nas też multum komarów, wczoraj siedziałam na słońcu w ogrodzie, poszłam NA MOMENT pod taras i już mnie użarł :confused2:
W domu Raid w kontakcie non stop...

a mi to wino bezalkoholowe w ogóle nie smakowało :/ w pierwszej ciąży kupiłam przez internet jedną butelkę - coś koło 50 zł i wylałam :/ może możecie jakieś polecić?

Cześć dziewczyny
U nas też zapowiadał się gorący dzień,ale nagle się zachmurzyło, wieje, więc chyba będzie burza.
Ja mam naprawdę cudowną ginkę, chodzę do niej od 10 lat prywatnie,ale np. wczoraj jak pojechałam do niej do szpitala (kazała przyjechać od razu na usg) to za taką wizytę nie bierze ani złotówki. Poza tym słucha co się do niej mówi, jest naprawdę"ludzka"

nulini- a oprócz uszka coś Tosi jeszcze dolega?czy to od ucha ta temperatura?

agus- też mam dopochwowo luteinę 2x2. Mówiła lekarka, że do 12 tygodnia będę brała.No ale jak trzeba

Komarów u nas jeszcze nie ma.:-):-):-)

język polecam ci maść do smarowania miejsc intymnych o nazwie Clotrimazolum jest rewelacyjna gdy zacznie się soś tam swędzieć lub szczypać:-D

zapomniałam was zapytać macie już namiary na jakieś próbki darmowe

Ostatnia edycja:
jezyk - powiedz mi proszę ile płacisz za luteinę? bo widzę w necie, że na receptę (30 szt) jest po 3,2 zł. Ja za duphaston (20 szt) płacę 32 zł.. A w sumie to to samo, więc może powiem mojemu gin żeby mi zamienił.

clotrimazolum polecam - maść kosztuje 3 zł a jest super i bezpieczna. Mój syn ma nią smarowaną pupę gdy ma jakiegoś drożdzaka czy coś się dzieje (ma często odparzenia).

agus123 - próbki? Nie wiem czy o to Ci chodzi.. ale ja dostawałam w pierwszej ciąży z familyservice (butelka avent, jakieś maści i kremy), z hippa (ale to już po urodzeniu).

reklama
malinka - wczoraj wspomniałam mojemu Mężowi o imieniu Gustaw - spodobało mu się (zwłaszcza, że mój kochany Tatuś ma tak na imię) :)
Imię polecam :-Dwszędzie go pamiętają :-D

malinka, WINO BEZALKOHOLOWE??? Gdzie??? Gdzie??? Pokaż, bo już mam ślinotok!!!

Tylko żeby mnie tu nikt o reklamę nie posądził :-D nie mam z nimi nic wspólnego :laugh2: ja piłam różowe, ale dokładnie nie pamiętam które bo było to rok temu- teraz chcę zamówić kilka z koleżanką to może jakiś rabacik dadzą
http://winabezalkoholowe.pl/

Aguś- ja to próbki zamawiałam dopiero po porodzie jak dostałam na porodówce "niebieskie pudełko" czy jakoś tak to się nazywało i tam były różne książeczki z kuponami. Sporo dostaję od mojej gin :) np. małe oliwki, sudokrem- i tak co wizytę to się uzbiera :tak:

Do góry