reklama
witajcie mamuśki wieczorkiem ja dopiero teraz mogę funkcjonować bo w dzień to za gorąco a co by było gdybym miała wielgachny brzuch masakra czytam że wiele z nas tutaj na początku ciąży plamiło lub krwawiło ja mam rówinież krwawienie za sobą brałam luteine ale ona ma nieprzyjemny skutek uboczny przynajmniej u mnie bo przy dłuższym braniu dostałam grzybka totalna masakra na szczęście to wszystko już za mną spokojnej nocki
język leż i wypoczywaj będzie dobrze
język leż i wypoczywaj będzie dobrze
femme fatal
Mama Ninki :)
Mój gin też pełno zawsze ma i chwalą najśmieszniejsze że pierwszą ciążę też u niego prowadziłam w innym mieście teraz przyjmuje od niedawna jeden dzień u nas
nieobecna87
Fanka BB :)
agus - luteinę brałaś dopochwowo? ja na szczęście mam progesteron w tabletkach, ciekawe od czego to zależy jaki lekarz przepisze..
Wczoraj mieliśmy z Mężem małą awarię. Przyszła godzina 23, Mąż już po wieczornym piwku a tu czas na wzięcie duphastonu. Otwieram szafkę.. a tam nie ma. Jako, że od czasu wypadku samochodowego nie prowadzę auta (uważam, że stwarzam zbyt duże niebezpieczeństwo na drogach), no to biedny Mężulek musiał lecieć do najbliższej apteki całodobowej. A najbliższa jest jakieś 45 minut od naszego mieszkania. Tak więc biedulek miał przymusowy 1,5 godzinny nocny spacer.
McPearl - i jak smakowała Bavaria?
Wczoraj mieliśmy z Mężem małą awarię. Przyszła godzina 23, Mąż już po wieczornym piwku a tu czas na wzięcie duphastonu. Otwieram szafkę.. a tam nie ma. Jako, że od czasu wypadku samochodowego nie prowadzę auta (uważam, że stwarzam zbyt duże niebezpieczeństwo na drogach), no to biedny Mężulek musiał lecieć do najbliższej apteki całodobowej. A najbliższa jest jakieś 45 minut od naszego mieszkania. Tak więc biedulek miał przymusowy 1,5 godzinny nocny spacer.
McPearl - i jak smakowała Bavaria?
Żelka
Czesc dziewczynki
Jezyk trzymam kciuki odpoczywaj i bedzie dobrze.
U Nas dzisiaj upal bedzie okropny. Mlody eksmisja do babci na dzialke. Ja wagary w domu pranie porobie. Milego dzionka.
Ewi jak po wizycie? Nic nie napisalas. Dostalas sie o jakiejs ludzkiej porze?
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Jezyk trzymam kciuki odpoczywaj i bedzie dobrze.
U Nas dzisiaj upal bedzie okropny. Mlody eksmisja do babci na dzialke. Ja wagary w domu pranie porobie. Milego dzionka.
Ewi jak po wizycie? Nic nie napisalas. Dostalas sie o jakiejs ludzkiej porze?
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Ostatnia edycja:
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
No i Młoda siedzi w domu
Boli ją ucho i ma już 38,1 gorączki
Boli ją ucho i ma już 38,1 gorączki
reklama
nieobecna87
Nulini - dużo zdrówka dla Tosi! :*
A moje dzieciątko dziś idzie z ciocią i dziadkiem na wodny plac zabaw, idealny na taki upał --> http://bi.gazeta.pl/im/2/10117/z10117832Q.jpg super, że mają coś takiego (darmowe!) przy jeziorze, jakieś 200 metrów od mieszkania rodziców.
A moje dzieciątko dziś idzie z ciocią i dziadkiem na wodny plac zabaw, idealny na taki upał --> http://bi.gazeta.pl/im/2/10117/z10117832Q.jpg super, że mają coś takiego (darmowe!) przy jeziorze, jakieś 200 metrów od mieszkania rodziców.