reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Ja na swojego lekarza w sumie nie mam co na razie narzekać, ale brakuje mi mojej poprzedniej gin :(

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

reklama
witajcie mamuśki wieczorkiem ja dopiero teraz mogę funkcjonować bo w dzień to za gorąco a co by było gdybym miała wielgachny brzuch masakra czytam że wiele z nas tutaj na początku ciąży plamiło lub krwawiło ja mam rówinież krwawienie za sobą brałam luteine ale ona ma nieprzyjemny skutek uboczny przynajmniej u mnie bo przy dłuższym braniu dostałam grzybka totalna masakra na szczęście to wszystko już za mną spokojnej nocki

język leż i wypoczywaj będzie dobrze

Mój gin też pełno zawsze ma i chwalą najśmieszniejsze że pierwszą ciążę też u niego prowadziłam w innym mieście teraz przyjmuje od niedawna jeden dzień u nas :-p

ja tez Wawa! dasz namiary??? Bo ja czytam, szukam i nikogo nie moge znaleźć godnego polecenia... sama w Luxmedzie zaliczylam kilku i szalu nie ma :? ( oczywiscie jeszcze przed ciążą ;-)) A Luxmed z Medicoverem teraz wpsółpacuje więc :D :D :D

agus - luteinę brałaś dopochwowo? ja na szczęście mam progesteron w tabletkach, ciekawe od czego to zależy jaki lekarz przepisze..

Wczoraj mieliśmy z Mężem małą awarię. ;) Przyszła godzina 23, Mąż już po wieczornym piwku a tu czas na wzięcie duphastonu. Otwieram szafkę.. a tam nie ma. Jako, że od czasu wypadku samochodowego nie prowadzę auta (uważam, że stwarzam zbyt duże niebezpieczeństwo na drogach), no to biedny Mężulek musiał lecieć do najbliższej apteki całodobowej. A najbliższa jest jakieś 45 minut od naszego mieszkania. Tak więc biedulek miał przymusowy 1,5 godzinny nocny spacer. :)

McPearl - i jak smakowała Bavaria? :)

Czesc dziewczynki ;)

Jezyk trzymam kciuki odpoczywaj i bedzie dobrze.

U Nas dzisiaj upal bedzie okropny. Mlody eksmisja do babci na dzialke. Ja wagary w domu pranie porobie. Milego dzionka.

Ewi jak po wizycie? Nic nie napisalas. Dostalas sie o jakiejs ludzkiej porze?

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Ostatnia edycja:
No i Młoda siedzi w domu
unhappy.gif.pagespeed.ce.n1XZpFA-3P.gif

Boli ją ucho i ma już 38,1 gorączki
unhappy.gif.pagespeed.ce.n1XZpFA-3P.gif

reklama
Do góry