reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Jeżyk, tak w końcu dojechali :-)

Mamy w domu teraz dom wariatów hihi.

Ł z teściem właśnie pojechali odebrać moją Niuńke od mechanika :-D

LayDeek dasz sobie radę, zorganizujesz się i będzie ok. Nic się nie martw. Ja się balam zostac sama z dwójką ale tez nie jest źle.
Ja starszego szczepilam skojarzonymi a teraz nie wiem, chyba tez takimi. Na rota nie szczepie tylko.

Alecta czyli od jutra bujasz się nową furą :D

Dzieki dziewczyny za ciepłe słowa!
Muszę jakoś wziac sie w garść.
Ja szczepie i na rota i na pneumokoki. Chciałam olać rota, ale bratowa powiedziała mi ze im uratowała życie. Dziewczynki przechodziły co prawda, ale bardzo łagodnie. A w przedszkolach to co chwile któreś dziecko choruje.
Zdrzemnelam sie, a teraz czas na kąpiel małej. Przed nami noc... Nie lubię :-(

Mnie mega wqu***ją głupie miny i teksty o szczepieniach jak powiedziałam np pielęgniarce, że szczepimy tymi z NFZ. Skoro jest wybór to czego się dziwią, że wybrałam takie? Bardziej im ufam. Miałam do czynienia z dzieckiem z odczynem poszczepiennym. Normalnie rozwijające się dziecko obecnie kaleka. Kiepsko mówi, autystyk i nie wiadomo co jeszcze...strasznie to smutne bo on taki śliczny. Ja tam w ogóle szczepieniom nie ufam, bo nigdy nie wiem czy będzie po dobrze. Do tego mama mi powiedziała, że nasza przychodnia dzieci z katarem szczepi. A za katarem może stać inna infekcja. Bratowa nie zaszczepiła młodej bo miała katar, a syn anginę. A jakby miała anginę, a Ci by ją zaszczepili bo się jeszcze nie wylęgło?

Młoda mi coś dzisiaj sporo ulewa. Może muszę więcej zajrzeć do swojej diety...

Jezyk ja na pneumokoki i meningo szczepie.

McPearl wiadomo ze z tymi szczepieniami to nie wiadomo co robic. Kazdy musi sam zdecydowac.
Co do ulewania to u mnie to samo... masakra a dzisiaj juz nie jem nabialu i same lekkostrawne rzeczy i bez zmian :/

reklama
Do góry