reklama
agulqa_b
Fanka BB :)
Laydeek jasne
Nam polozna w szkole rodxeniz powkedziala tylko ze ani jedne ani drugie nikt nam ie da gwarancji ze sa w 100% bezpieczne tak samo mak niky nie powie ze na pewno zaszkodza. I jakakolwiek decyzje podejmiemy mamh sobie nie dac wmowic ze robimy zle bo wiadomo ze kazdy chce jak najlepiem dla swojego dziecka
Nam polozna w szkole rodxeniz powkedziala tylko ze ani jedne ani drugie nikt nam ie da gwarancji ze sa w 100% bezpieczne tak samo mak niky nie powie ze na pewno zaszkodza. I jakakolwiek decyzje podejmiemy mamh sobie nie dac wmowic ze robimy zle bo wiadomo ze kazdy chce jak najlepiem dla swojego dziecka
Moja lekarka zachwala te skojarzone, twierdząc ze te sanepidowskie od 40 lat nie były modyfikowane.
Tak jak pisałam wcześniej. Ilu ludzi tyle opinii.
W ogole dopada mnie kryzys. Teraz
najchętniej płacze.
Od jutra zostaje z Weronika sama. Maz wraca do pracy. Nie wiem jak sobie dam radę. We dwoje byliśmy i dzielilismy sie obowiązkami. Jedno przewijało, drugie w międzyczasie podgrzewało mleko itp. Jak ja sobie poradzę?
Tak jak pisałam wcześniej. Ilu ludzi tyle opinii.
W ogole dopada mnie kryzys. Teraz
najchętniej płacze.
Od jutra zostaje z Weronika sama. Maz wraca do pracy. Nie wiem jak sobie dam radę. We dwoje byliśmy i dzielilismy sie obowiązkami. Jedno przewijało, drugie w międzyczasie podgrzewało mleko itp. Jak ja sobie poradzę?
Ostatnia edycja:
agulqa_b
Laydeek wiem co cxujesz, tez bylam przerazona i plakalam. Dasz rade :-) po prostu nagle wyrosna Ci dwie dodztkowe rece zebys mogla robic pewne rzeczy z mala na rekach ;-)
jenn200818
LayDeek poradzisz sobie na pewno! Ja też już od tego tygodnia jestem sama z małym i jakoś dajemy radę. Kryzys miałam dwie noce temu jak już nie miałam siły, mały marudził a to już była 7 rano, był głodny a musiałam mu mleko szykować bo przy piersi się darł.. Płakał a ja porem razem z nim. Szkoda, że dzieci nie rozumieją słowa "za chwilę"
reklama
agulqa_b
Aaa czuje sie strasznie. Boli mnie brzuch i ledzwie. Wszystko w brzucnu kotluje. Czuje sje jakbym miala okres dostac. :-(